A 6 hetes babának csak hasi és csípő uh van vagy kell koponya uh-t is csináltatni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 20:06
3/9 anonim válasza:
én elvittem hasi- csípő és koponya uh-ra csak rutinból és milyen jó, mert kiderült hogy sérült születésekor csak senki nem vette észre :(
inkább 1szer feleslegesen vidd el mint hogy baj legyen és sokkal később derüljön ki
4/9 anonim válasza:
Nem kötelező vizsgálat,mi megcsináltattuk.
5/9 anonim válasza:
Nekünk egyik sem volt, csak sima csípőficam szűrés. Pedig én is szerettem volna elvinni, de a dokinő nem írja ki a vizsgálatot. 3 hónapos a lányom, de lehet ragaszkodni fogok hozzá, hogy elvihessem.
6/9 anonim válasza:
érdekes, nálunk (buda) a csípő nem kötelező, a hasi és koponya uh az
7/9 anonim válasza:
Nálunk volt hasi és koponya uh kötelezően 6 hetesen, és szintén 6 hetesen kellett elvinni orthopédiára, ott csinálták a csípő uh-t.
8/9 anonim válasza:
Madarasz korhazban mindent megcsinalnak, igaz fizetos
9/9 anonim válasza:
Jahn Ferenc kórház - ajánlott vizsgálat 6 hetes korban a hasi és koponya UH, nem fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!