Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 éves a gyermekem és még...

1,5 éves a gyermekem és még mindig van rajtam 10 kg felesleg. Van más is ezzel így?

Figyelt kérdés

Kissé "elfelejtődött" nálam a téma, mert összességében nem vészes a túlsúlyom. 170 cm vagyok és 72 kg. A fenekem és combom eléggé meg van hízva, kicsi hasam is van.

Tudom, hogy tehetnék róla, majd teszek is. De érdekelne, hogy (ugye) nem csak én vagyok ilyen "lustácska", aki még cipelget egy 10-est?

2010. nov. 18. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

2 éves a lányom, és 15 kiló háj van rajtam:(

Vasárnap lesz a szülinapja, utána összeszedem magam, és tartok egy kis diétát karácsonyig. Ha még erre ráhízok karácsonykor az nagyon gáz lesz. Ráadásul mostanában a kislányom is husi lett, úgyhogy csokiszünetet tartunk!

2010. nov. 18. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Tavaly májusban szültem, 56kg lettem szülés után. Nyáron-ősszel annyit "zabáltam", hogy feljött rám 20kg:(

Most már "csak" 69-70kg vagyok a kb. 170cm-hez, de szeretnék 50-55kg lenni ismét, ez így rettenetes: nagyon dagi vagyok: a hasam, a lábaim, a popsim... Próbálok kevesebbet enni + ennek a Dukan diétának is utánanéztem ( [link] szerintem kipróbálom. Köszi, h írtad

2010. nov. 18. 19:35
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

Sziasztok!

16 honapos a fiam es meg kb 5-6 kg plusszom van.Szerencsere jol nezek ki igy is de azert szeretnem en is hordani a nagyon rovid miniszoknyamat ami ugye akko szep ha az embernek szep es formas a laba...jah meg a csipomon is van egy kis uszogumi. A tobbi nagyjabol rendbe van.Fenekem sose volt kicsi de a pasikat nem is zavarta ahogy most a ferjemet sem...:D

En ugy gondolom,hogy mar nincs ertelme neki latnom nagy fogyonak mert jon a karacsony,szilveszter de aztan a szilveszteri fogadalmam ez es elhataroztam,hogy kitartok. Addig is minden nap tornazok es a fiammal amugy is sokat setalunk.

Ezt a dietet mindjart meglesem en is..

A 46%-os valaszolo meg nagyon bunko...:S

2010. nov. 19. 05:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ez a Dukan diéta mekkora egy idiótaság már megint!

Bár le a kalappal az előtt, aki képes betartani, irigylem is az ennyire nagy akaraterővel rendelkező embereket!

Még hogy 1 hétig semmi zöldség, csak hús????? És hogy gyümölcsöt meg csak a 3. szakaszban?

Persze, hogy tömd tele magad méregdrága vitaminokkal, meg hogy aztán az orvosoknak is legyen már melójuk, mert az nem kifizetődő nekik és a gyógyszercégeknek sem, ha egészségesek az emberek...

Ráadásul ki lehet számolni, hogy mennyibe kerülhet egész nap csak húst enni. Még a gyomrom is felfordul a gondolattól. Mármint nem az árától, hanem az egész napos húsevéstől.

Változatos étrenddel is le lehet fogyni, amibe MINDEN belefér, csak nem mindegy, hogy mennyi. 1 kocka csokitól naponta senki nem hízna el. Mint ahogy napi 1 szelet kenyér sem árt...

2010. nov. 19. 09:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtatok!!!!!!

Itt a végén egyik válaszoló valóban undok volt.

Én is meg fogom próbálni a fogyókúrát, mert tesót szeretnénk és kevesebb súlyról akarom majd indulni. Meg egyébként is... :)

2010. nov. 19. 12:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Ma 09.22.

Szerinted fehérje csak a húsban van???? Gratulálok.

Persze lehet ülni és várni a sültgalambot, hogy a hátsó magától kisebb lesz, az úszógumik meg hipp-hopp eltűnnek. Nem kell kipróbálnod!!!!!! Ez is csak egy lehetőség, akinek szimpatikus, hajrá! Jobb, mint koplalni, vagy akár tovább túlsúlyosnak maradni. Azért ajánlottam, mert nekem sikerült, a férjem pedig 14 kg-mal lett kevesebb, pedig őis csak az 5 kg célozta meg. De nem "kampányolok" tovább a módszer mellett, csak segíteni akartam......

Egyébként ezért bírom ezt az oldalt....mert ilyen kedves kommentezőkkel van tele.....

Bocsánat, Kérdező, de muszáj volt leírnom.....

2010. nov. 19. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves Dukan diétával lefogyott válaszoló!

Nem ellened irányult a válaszom, olvasd csak vissza. Téged még irigyellek is az akaraterőd miatt, mint írtam.

A véleményemet írtam le, mert nagyon nem értek egyet a szélsőséges diétákkal, amik nem az életmód váltásra helyezik a hangsúlyt, hanem valamilyen ételcsoport megvonására.

Az nem helyes, ha valaki pl. egész életében zabál, aztán végigcsinál valamilyen diétát, amikor megvon magától szinte mindent, majd utána visszatér a régi életmódjához. Ettől nem lehet hosszú távú sikert remélni.

Örülök, hogy neked és a párodnak sikerült lefogynod és kívánom, hogy ez így is maradjon!

2010. nov. 19. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Bocsi, én pedig nem akartam túlreagálni, de ma ezen az oldalon....na mindegy :)

Szóval terhesség előtt bármit ehettem, nem híztam, aztán a 9 hónap alatt elszaladt velem a ló (férjem meg velem tartott). Tudtam, ha sikerül lefogynom, utána nem lesz újra problémám a súllyal. Csak egy kis "megvonás" kellett, egy kis akaraterő....

A diétánál mi is "csaltunk" picit :) Ma már újból mindent eszünk (igen, csokit is) és rendben vagyunk, férjem azóta is fogy. Na, tényleg bocsi.

És mégegyszer a kérdezőtől is, hogy az ő témájában így elbeszélgetünk :)

2010. nov. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!