Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 éves a gyermekem és még...

1,5 éves a gyermekem és még mindig van rajtam 10 kg felesleg. Van más is ezzel így?

Figyelt kérdés

Kissé "elfelejtődött" nálam a téma, mert összességében nem vészes a túlsúlyom. 170 cm vagyok és 72 kg. A fenekem és combom eléggé meg van hízva, kicsi hasam is van.

Tudom, hogy tehetnék róla, majd teszek is. De érdekelne, hogy (ugye) nem csak én vagyok ilyen "lustácska", aki még cipelget egy 10-est?

2010. nov. 18. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is másfél éves a lányom és örülnék ha csak 10 kg lenne rajtam pluszba. Merthogy 20 van minimum, rettentően elhíztam de már érik a gondolat hogy ismét elkezdjek edzeni. Legalábbis tudom hogy el kell mert ez így nem mehet tovább.
2010. nov. 18. 13:35
 2/18 anonim ***** válasza:

165 vagyok, 70 kg. Hétfőn kezdtem el fogyózni, 60 szeretnék lenni karácsonyra. Most keményen elhatároztam kitartok!

Eddig mindig elcsábultam, vettem 1 csomag vaniliás karikát, 21 hónapos lányom megevett 2 uzsonnára többit én! Ez napi szinten ment, + a sok süti fánk csoki, de most leálltam, nehéz zsíros kaják ebédre vacsira!

Van egy nagyon szép piros mini ruhám, pont akkor vettem mielőtt kiderült hogy terhes vagyok, 1 hónap alatt kihíztam, 32 kg szedtem fel terhesség alatt, eddig ez lement diéta nélkül, a cél szilveszterre a piros

ruci!

2010. nov. 18. 13:40
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon örülök a kérdésnek, mert mostanában szinte csak 50 kg-os, kockáshasú, magassarkúban járó, 3 hete szült szupermamikat láttok magam körül és itt is szinte csak olyanokat olvasok, hogy már 5-10 kg-val kevesebb mindenki, mint a terhessége előtt volt...

Mondjuk rajtam már "csak" 5 kg van, de engem ez is nyomaszt.

Sajnos magától nem fog lemenni, ezt muszáj felfognunk, de néha még mindig reménykedem valami csodában, hogy egyszer csak ismét a régi feszes, kerek cicis, lapos hasú, stria mentes, 60 kg-os testemben ébredek :))))

2010. nov. 18. 13:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Amikor 1,5 éves volt a fiam rajtam is volt 12-13 kiló felesleg. Akkor hagytuk abba a szoptatást, és én azonnal el is kezdtem fogyózni. 3 hónap alatt leadtam az összes + kilót.
2010. nov. 18. 14:02
 5/18 anonim ***** válasza:

sziasztok! én is plusz tizest cipelő vagyok :)

10 hónapos a lányom, a fiam 2 éves. Ez a "tizes" egyébként még a fiamnál csusszant fel és ragaszkodik :)

én hiába sportolok heti 3 alkalommal, izmosodok, de ennyi. képtelen vagyok koplalni, pedig azt kellene!

tulajdonképp az evéssel kompenzálok (édesség), ha nem bírom már a nyűgit - most is a fronttól nyűglödik mindkettő, én meg vagy a gép elé ülök kínomban, vagy csokit eszek. és mindkettő után jön a lelkifurdalás...

2010. nov. 18. 14:06
 6/18 anonim ***** válasza:
és még milyen sokan vagyunk ezzel :(
2010. nov. 18. 14:31
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
de persze amikor egy másik kérdésnél azt merészeltem írni, hogy figyelni kéne terhesség alatt a zabálásra akkor le lettem ordítva hogy majd szülés után ráértek lefogyni. hát tessék itt az alkalom.
2010. nov. 18. 15:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Azt hittem én írtam ki a kérdést.:-) Szintén másfél éves kislány, szintén 10 kg plussz. Vagy több... jó lenne végre valamit tenni ellene, de úgy nincs kedvem.:-(
2010. nov. 18. 15:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Már egy korábbi válaszban is írtam, de ide is írom: Dukan diéta. Nem kell koplalni!!!!!!!!

55 kg voltam terhesség előtt, szüléskor 72 kg; lassan lementem 62re ott megállt a mérleg, jött a diéta és újra a régi vagyok :)

Tényleg nem nehéz!!!!!!!!

2010. nov. 18. 16:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Leírod a lényegét a Dukan diétának? köszi
2010. nov. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!