Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veszel (vennél) fagyit ilyenko...

Veszel (vennél) fagyit ilyenkor a gyerekednek?

Figyelt kérdés
A férjem teljesen ki van akadva, mert apu tegnap vett a lányomnak 1 gombóc fagyit.
2010. nov. 17. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem szoktunk télen fagyizni (igazság szerint nyáron sem, mert nem szeretem a fagyit), de nem látom a különbséget, hogy nyáron vagy télen eszi a fagyit.

Ez kb az a kategóriájú kérdés, mit szólsz ha valaki nyáron forró teát iszik?

Miért ne tehetné?

2010. nov. 20. 08:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem jó a hasonlatd, mert télen a forró teától nem gyulladhat be a torka, a fagyitól viszont....
2010. nov. 20. 08:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Akinek begyullad a torka a fagyitól, annak teljesen mindegy, mikor eszi... Anyu évek óta nem tudott egy gombócnyit se megenni, mert ő ilyen érzékeny. mi meg minden évszakban jérunk a szomszéd város országos hírű cukrászdájába, soha egyik gyerekünknek nem volt még mandula- vagy torokgyulladása... és persze, nekünk se. Szóval, nem hinném, hogy évszakfüggő a dolog:)
2010. nov. 20. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:

A torok soha nem a agyitól gyullad be.

Én Moszkvávan mínuszokban télen ettem jégkrémet, semmi bajom nem lett, ott olynkor is áruéták az utcán a kis bódékban azt a csomagolt, pálca anéküli jégkrémet

2010. nov. 20. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, logikusan, ha a fagyi torokgyulladást okoz, akkor torokgyulladást okoz nyáron is. Vagy szerinted nyáron melegebb a fagyi, mint télen?????? Ha begyullad a torka nyáron is befog, mert a fagyi pont olyan hideg nyáron, mint télen.

Egyszerűen azért nem eszünk fagyit télen, mert nem divat.

És mert a forró teát hoztam fel, télen megihatod forrón, mert akkor nem forráz? Dehogynem a teát pont ugyanolyan melegen iszod télen, mint nyáron. Nem iszod melegebben, mert tél van.

Ráadásul szinte nyári meleg volt, vagy egy hűvösebb nyári napnak megfelelő hőmérséklet.

2010. nov. 20. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van.

Igazából én mindig nyáron kapok torokgyulladást mert akkor eszi-issza az ember a sok jeges édességet és italt. Volt nekem augusztusban 39 fokos lázam is torokgyuszi miatt, idén pedig anyukám szenvedett torokgyulladással július közepén egy fél literes jeges teától :)

Nem lesz baja a gyerkőcnek egy gombóc fagyitól, ha lassan nyalta el. Mindig az a lényeg hogy kellőképpen lassan egye az ember akkor nem lesz baj.

2010. nov. 20. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!