Veszel (vennél) fagyit ilyenkor a gyerekednek?
Nem szoktunk télen fagyizni (igazság szerint nyáron sem, mert nem szeretem a fagyit), de nem látom a különbséget, hogy nyáron vagy télen eszi a fagyit.
Ez kb az a kategóriájú kérdés, mit szólsz ha valaki nyáron forró teát iszik?
Miért ne tehetné?
A torok soha nem a agyitól gyullad be.
Én Moszkvávan mínuszokban télen ettem jégkrémet, semmi bajom nem lett, ott olynkor is áruéták az utcán a kis bódékban azt a csomagolt, pálca anéküli jégkrémet
Kérdező, logikusan, ha a fagyi torokgyulladást okoz, akkor torokgyulladást okoz nyáron is. Vagy szerinted nyáron melegebb a fagyi, mint télen?????? Ha begyullad a torka nyáron is befog, mert a fagyi pont olyan hideg nyáron, mint télen.
Egyszerűen azért nem eszünk fagyit télen, mert nem divat.
És mert a forró teát hoztam fel, télen megihatod forrón, mert akkor nem forráz? Dehogynem a teát pont ugyanolyan melegen iszod télen, mint nyáron. Nem iszod melegebben, mert tél van.
Ráadásul szinte nyári meleg volt, vagy egy hűvösebb nyári napnak megfelelő hőmérséklet.
Utolsónak igaza van.
Igazából én mindig nyáron kapok torokgyulladást mert akkor eszi-issza az ember a sok jeges édességet és italt. Volt nekem augusztusban 39 fokos lázam is torokgyuszi miatt, idén pedig anyukám szenvedett torokgyulladással július közepén egy fél literes jeges teától :)
Nem lesz baja a gyerkőcnek egy gombóc fagyitól, ha lassan nyalta el. Mindig az a lényeg hogy kellőképpen lassan egye az ember akkor nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!