Veszel (vennél) fagyit ilyenkor a gyerekednek?
Vennék, illetve vasárnap késő délután vettünk is 1 gombócot, 20 hós a lányom.
Mond meg a férjednek, hohy tegnap 16 fok volt, nem tél.
Komolyan nem értem egyeseket, ha novemnómberben 18-20 fok van (hétfőn is ennyi volt), akkor miért kell úgy tenni, mintha késő ősz és hideg lenne??
Elég csak a játszótéren körülnézni, szegéyn gyrekeke böltöztetve, minta sarkkutatók lennének:-((((
Nekem már nem jut eszembe a fagyizás, mint program a gyerekekkel, bár még felénk is árulja a mozgó-fagyis:)
De nem hiszem, hogy baja lesz egy gombóctól.
Én ősszel már nem veszek neki, tehát most sem vennék. Számomra a fagyi nyári dolog, amit rövidnaciban, pólóban és papucsban eszem, tudom, hülyeség, pedig imádom amúgy :)
A beöltöztetést én sem értem. Látom, hogy a rendes télikabátot hordják a gyerekek és bélelt gatyában vannak, de nem ritka a harisnya sem. Mit fognak felvenni a 0 fokban és a mínuszokban?????
Én nem fogok neki adni ilyenkor már fagyit/jégkrémet.
Engem így neveltek fel. Nálunk a fagyi "nyári csemege" volt. Valahogy ez meg is maradt, és a mai napig nem eszek ősztől tavasz végéig jégkrémet...
De nem akadnék ki, mint a férjed, ha ilyenkor kapna a fiam egy kis jégkrémet valamelyik nagyitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!