Nudista strandra gyereket?
Japánban ez pl tök természetes...ott is a Hot Springekben meztelenül vannak.
De itthon nemtudom, én félnék a pedo maciktól:(
Nem értem, miért lennének gusztustalanabb testűek a nudista strandon mint egy normál strandon? Nem takar annyit az a bikini vagy fürdőgatya.
Kérdésedre válaszolva: Én 9 évesen voltam nudista strandon. Bár én lány vagyok, nem okozott semmilyen lelki sérülést. Rajtam fürdőbugyi volt, de minden felnőtt pucér volt, ami engem teljesen hidegen hagyott.
Viszont a 12 éves bátyámat ki lehetett kergetni a világból a nudista strand ötletével, szóval a nagyobb fiaddal érdemes lenne először beszélni a dologról. A kisebbel nem lenne gond. Ők még ebben nem látják a szexualitást.
Rájuk azért mindenképpen adj fürdőgatyát.
Úgy érzem valaki / valakik mostanában nagyon unatkoznak mert folyamatosan KAMU KÉRDÉSEKKEL találkozom....sőt sok kommentet is láttam már ami a vicc kategóriába tartozik és egyértelmű hogy direkt adott idióta válaszokat...
Már kezdek gyanakodni hogy 1 embertől származik .....
Ugye lányok nem gondoljátok komolyan hogy novemberben nudista strandra akar vki menni ??????? hova könyörgöm???????És ne hogy az legyen a válasz hogy jövő nyárra készül már most ennyire vagy egy meleg tenger parti helyen lakik valahol külföldön!!!
Jó lenne ha megszünnének az ilyen nevetséges kamu kérdések és inkább a barbi babáit fésülgetné a kedves kérdező!
rólam gondolhatják hogy gusztustalan vagyok de nem is teszem magam közszemlére. Ezt hivják ugy hogy az ember képben van saját magával szemben hogy egyáltalán van TÜKRE!!!
Igen is gusztustalan már az utcán is szinte meztelenkedő kövér ember mikor nyáron szinte semmiben vannak a buszon villamoson. Hányinger! Vegyen fel rendes ruhát! Aki meg még a nudistrandon is ez kerülgeti egész nap hát csak gratulálni tudok!
Nos, látom van 1-2 gyanakvó ember. Ez engem nem érdekel, van jobb dolgom is, mint kamu érdéseket gyártogatni, írogatni.
Sok buta ember is van (vagy inkább mindösze tapasztalatlan?!). FEDETT NUDISTA STRAND!!!!! Ez mond valamit nektek, kedves ...?
No nem baj. Köszönöm szépen a válaszokat, akik normálisan, emberhez méltóan tudtak választ írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!