Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nudista strandra gyereket?

Nudista strandra gyereket?

Figyelt kérdés
Párommal tervezzük, hogy elmegyünk egy nudistastrandra. 2 fiunk van (8-12), szerintetek el lehet vinni őket?
2010. nov. 15. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
teljesen más amikor otthon apa anya akár egy szál semmiben rohangál keresve a bugyiját vagy hogy egy egész napot el KELL töltened ráncos, hájas öreg gusztustalan tesű emberek között.....
2010. nov. 15. 21:36
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Japánban ez pl tök természetes...ott is a Hot Springekben meztelenül vannak.

De itthon nemtudom, én félnék a pedo maciktól:(

2010. nov. 15. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha úgy vannak nevelve hogy természetes a meztelenség akkor simán. Amúgy a nudista strandokon nem egymást lesik az emberek. Akinek meg az öregek, vagy a testesebbek gusztustalanok, hát remélem róluk is ezt fogják gondolni egyszer.
2010. nov. 15. 21:44
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Ha eddig nem vittétek őket, akkor ezt nem ennyi idősen kezdeném el. Amúgy én semmi rosszat nem látok a nudiban, mármint az emberi test szerintem egy természetes dolog, meg minden. De ha ti szeretitek az ilyet, akkor már eleve kicsi koruktól az lett volna a jó, ha ilyen strandra jártok, akkor nekik is megszokott lenne. De 8 és 12 évesen elmenni életükben először, szerintem annyira nem jó ötlet. Valószínűleg őket már feszélyezné, hogy őket látják, és az is, hogy ők látnak másokat pucéran, akik számukra idegenek.
2010. nov. 15. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem, miért lennének gusztustalanabb testűek a nudista strandon mint egy normál strandon? Nem takar annyit az a bikini vagy fürdőgatya.

Kérdésedre válaszolva: Én 9 évesen voltam nudista strandon. Bár én lány vagyok, nem okozott semmilyen lelki sérülést. Rajtam fürdőbugyi volt, de minden felnőtt pucér volt, ami engem teljesen hidegen hagyott.

Viszont a 12 éves bátyámat ki lehetett kergetni a világból a nudista strand ötletével, szóval a nagyobb fiaddal érdemes lenne először beszélni a dologról. A kisebbel nem lenne gond. Ők még ebben nem látják a szexualitást.

Rájuk azért mindenképpen adj fürdőgatyát.

2010. nov. 16. 12:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem valaki / valakik mostanában nagyon unatkoznak mert folyamatosan KAMU KÉRDÉSEKKEL találkozom....sőt sok kommentet is láttam már ami a vicc kategóriába tartozik és egyértelmű hogy direkt adott idióta válaszokat...

Már kezdek gyanakodni hogy 1 embertől származik .....

Ugye lányok nem gondoljátok komolyan hogy novemberben nudista strandra akar vki menni ??????? hova könyörgöm???????És ne hogy az legyen a válasz hogy jövő nyárra készül már most ennyire vagy egy meleg tenger parti helyen lakik valahol külföldön!!!

Jó lenne ha megszünnének az ilyen nevetséges kamu kérdések és inkább a barbi babáit fésülgetné a kedves kérdező!

2010. nov. 17. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:

rólam gondolhatják hogy gusztustalan vagyok de nem is teszem magam közszemlére. Ezt hivják ugy hogy az ember képben van saját magával szemben hogy egyáltalán van TÜKRE!!!

Igen is gusztustalan már az utcán is szinte meztelenkedő kövér ember mikor nyáron szinte semmiben vannak a buszon villamoson. Hányinger! Vegyen fel rendes ruhát! Aki meg még a nudistrandon is ez kerülgeti egész nap hát csak gratulálni tudok!

2010. nov. 17. 15:05
 18/21 A kérdező kommentje:

Nos, látom van 1-2 gyanakvó ember. Ez engem nem érdekel, van jobb dolgom is, mint kamu érdéseket gyártogatni, írogatni.

Sok buta ember is van (vagy inkább mindösze tapasztalatlan?!). FEDETT NUDISTA STRAND!!!!! Ez mond valamit nektek, kedves ...?

No nem baj. Köszönöm szépen a válaszokat, akik normálisan, emberhez méltóan tudtak választ írni!

2010. nov. 17. 19:22
 19/21 anonim válasza:
93%
Mindenki meztelenül született. Nemértem minek ruha. Hülyeség.
2011. szept. 20. 19:42
 20/21 anonim válasza:
90%
Istenem mennyi perverz beteg állat írogat össze-vissza! A nudizmus ami nem egészen ugyanaz a naturizmussal,a naturisták nem mutogatják testüket,ők így élnek,ez nekik természetes,ha jó az idő,megszabadulnak ruháiktól,s így élvezik a vizet,a szellőt, napsütést,és pláne NEM a szexről szól,hanem a szabadságról,és elfogadásról!Mára nem divat nudista strandon kukkolni,ha PL:bemegy valaki és nem veti le ruháját,azt kinézik kidobják.nyugodtan el lehet vinni a gyerekeket,pozitívan fog hatni a szexuális fejlődésükre,-egy fiú bátrabban ismerkedik, és magam idézem :"nem ijed meg a puncitól"-mint egy textiles strandon, ahol állandóan a jó csajok fürdőruciját bámulják, gondolva-ugyan mi lehet alatta..nudista helyen nincs ilyen,hogy bámulás,tapasztalatból mondom!én Berénybe szoktam menni,jó hely,megfizethető.Ha kérdésed van,az IWIW ,Naturisták berényi baráti köre klub tulajdonosát kérdezd,ő választ ad mindenre,nemrég ő volt az NBBKE egyesület titkára,Balogh Tibornak hívják.S még valami:a naturisták tegezik egymást.A két jelmondattal zárom soraim:Süssön rátok a nap(SRAN).Éljünk természetesen!
2012. febr. 12. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!