Szerintetek ez mennyire zavarja össze a 3éves kisfiamat?
Apukával szétmentünk,azóta lett egy új párom.
Szinte felvátva járnak át hozzánk,igaz imádja a fiam mindkettőt. De ex válltig állítja,hogy ez rossz a fiam lelkifejlődésének...
Tényleg mindkettővel nagyon szeret lenni(főleg az új párom játszik vele sokat!)de persze az pját kicsivel is de jobabn,ami persze természetes dolog!
Hát szerintem ez előbb utóbb úgyis bekövetkezne, mármint nyilván nem szándékoztál te sem még 10-20 évig egyedülmaradni. Szóval szerintem ez egy olyan dolog, amit meg kell tanulni kezelni.
Amúgy meg hihetetlen milyen okosak ezek a kicsik, annyira tudják ám, hogy mi az ábra, mi nem is gondolnánk. Nem hiszem, hogy ez különösebben gondot okozna. Ha belegondolok, én egyedülálló vagyok már régóta, 3 éves fiam van, és nagyon széles baráti köröm, közöttük sok fiú is van, szinte minden nap jön hozzánk valaki, mégis egyik fiú barátom léte sem kavarta meg a fiam. És a gyerek szemszögéből a te új párod is egy olyan ismerős, aki sokat játszik vele, nem keveri össze az apjával.
Előfordult már hogy leapázta az újat és oylan is,hogy az exet hívta az új nevén :S
nagyon gáááz volt!
Kérdezd meg a férjed akkor mi lesz ha összeköltöztök az új pároddal?
Szerintem fèltékeny az új párodra!
Megérti már ezt a gyerek hogy anyának új párna van, és jogy ki az igazi apa!
De lehet ha összeköltöztök 1-2 év múlva őt is apànak szólítja majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!