A legócskább Baby Bruin, vékony, és alig nedves. Gyűlöltem.
Amit szeretek az a nivea soft, és a Libero is jó lenne, ha nem lenne traubiszóda illata. Vagy valami ahhoz hasonló, na ettől sajna forog a gyomrom:( Pedig az anyaga is jó, a csomagolása is, és elég nedves is.
Most vettem Gabi könnyű tisztítókendőt, konkrétan se nyitókája nincs, vékony is, tocsog is, úgyhogy Apának odaadtam kéztörlésre ha olajos lesz...
2010. nov. 12. 21:01
22/34 anonim válasza:
ledszuperebb a huggies natrural care. nem vékony hanem vastagabb és nem tul nedves, de nem is száraz. másfél éve csak azt használom.
2010. nov. 14. 18:19
23/34 anonim válasza:
A Huggies messze a legjobb szerintem, nagyon nem szeretem a Babylove-ot, de igazából annyira bevált a Huggies (pelust is azt használjuk) hogy nem is igazán próbálgatok másfélét. Ragaszkodom a bevált minőséghez.
2010. nov. 14. 18:31
24/34 anonim válasza:
Ezt sajnos Neked kell kitapasztalnod. Én első perctől a Johnson's rózsaszín-zöld, aloés popsi törlőt használom, nekünk nagyon bevállt. Aztán kaptunk egy csomag Huggies popsitörlőt ajándékba, hát ne tudjátok meg! Láng vörös volt a kis feneke, hatalmas hólyagokkal. Kétségbeesve hívtam a védőnőt, aki megnyugtatott, hogy érzékeny a kis bőre, mossam le, és ne használjam tovább. Másnapra enyhültek a tünetek, estére pedig már semmi nyoma nem volt. Egy barátnőmnek meg pont a Huggies vált be.
2010. nov. 14. 18:32
25/34 anonim válasza:
Én szinte mindent próbáltam, vagy vettem, vagy kaptam.
CSak a Huggies jön be nekem. Fini az illata, a natural care jó vastag, nem kell egy kaki letörléséhez 5 db, elég 2 is.
Nekem ez jött be, igaz van hogy nehezebb kiszedni,de ez mindegyikkel előfordul.
Ez tényleg neked kell kitapasztalni. Nekünk egyszer volt johnsons semmi baja nem volt a fiamnak tőle.
2010. nov. 14. 20:45
26/34 anonim válasza:
Szeretem: Lidl-ből a Softinot, a Pampers Sensitivet és a Neogranormont.
Nagyon nem szeretem a dm-től a babylove-t.
2010. nov. 15. 07:47
27/34 anonim válasza:
Otthonra legjobb a babaszappan és a langyos víz.Utazáshoz,meg a gabi.
2010. nov. 15. 08:49
28/34 A kérdező kommentje:
Ha már egyszer kitalálták a nedves törlőkendőt könnyebbségként, akkor mért kellene visszamennünk az őskorba?
2010. nov. 15. 08:55
29/34 anonim válasza:
Nem őskornak mondanám.Csak ésszerűségnek.Meg nem kenem rá a törlőkendőből azt a sok sz... Mindenki maga tudja csak a véleményem írtam le.
2010. nov. 15. 10:09
30/34 anonim válasza:
A legócskább ,legbosszantóbb a Huggies volt....soha többet!(amikor a gyerek csupa sz@r volt akkor ne a törlőkendő kivételével kelljen már tökölni:))
Lidl-ös, neogranormon, dm-essel tökéletesen meg voltam elégedve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!