Hogy viselted a tegnapi napot? Mivel kötik le a gyerekek magukat ha nincs kedved semmihez?
Figyelt kérdés
Én brutál kínlódtam, olyan semmi se volt jó sokáig.ma 00:11
1/6 anonim 

válasza:

A 100+1 játékkal, ami a szobájukban halmozódik.
2/6 anonim 

válasza:

tök jó volt, kirándulni mentünk, este meg sütöttünk pizzát és mesét néztünk bunkerban.
Ha nincs kedvem semmihez meg összeszedem magam és csinálom, mert nem ők akartak megszületni. De nem értem ha téged ennyire kicsinál a tavaszi szünet és hogy velük kell lenned miért vállaltál gyereket?
3/6 anonim 

válasza:

Délelőtt játszótereztünk, ami most nálunk azért érdekes, mert 4 éves, de eddig semmilyen játszótér nem érdekelte, csak kínlódtunk mindannyian, csúszni nem mert, felmászni nem mert. Úgyhogy ez most újdonság nekünk. Délután kimentünk egy közeli tóhoz, ott is van kis játszótér, meg futópálya, lehet kacsákat etetni, dombra felmászni (város széle). Hát ennyi. Előtte volt program, mert elmentünk szüleimhez Pécsre, ott mindig van mit csinálni.
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem ez nem kedv kérdése, van egy gyereked. Szerintem más se azért nézi a tvn a Bogyó és Babócát 100adszor, hallgatja egész nap a Brand nyulat vagy éppen nem alszik fél éjszaka, mert ehhez van kedve :D Nekem még csak majdnem 1 éves a fiam, jönnek az örlőfogai, fél éjszaka üvöltött, az apjával felváltva nyugtattuk miközben majdnem összeestünk olyan fáradtak voltunk, hidd el ehhez se volt kedvünk éppenséggel :D
5/6 anonim 

válasza:

Hát, ahogy írják, erőt veszek magamon. 2 és 4 éves gyerekeim vannak, nem értik még meg, hogy anyának gondja van, fáradt, nincs ma türelme, kedve es ennyi idősen nincsenek el egyedül nyilván.
6/6 anonim 

válasza:

úgy, hogy megerőltetem magamat. Valóban én vállaltam a gyerekeket, kutya kötelességem velük foglalkozni.
Mi vonatra pattantunk ( Mindenhova is kocsival járunk, így ez élmény), majd bevonatoztunk a városba fagyizni.
Sétáltunk egyet, azt hazavonatoztunk.
Délután meg az udvaron játszottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!