Mennyit foglalkozik apuka a gyerek iskolai dolgaival?
Amikor még csak ovis volt a fiunk, az apja ígérgette, hogy majd mennyit tanul vele, várja már, milyen jó lesz stb.
Szeptember óta elsős, eltelt majdnem 7 hónap és még egyszer sem ült le vele tanulni, bele se nézett a könyveibe, fogalma sincs, hogy mit tanulnak, hol tartanak. A leckét (ha marad) mindig én írom vele, együtt tanulunk, bár nagyon ügyes, önálló a fiunk, de azért kell neki a segítség, ha nem érti mi a feladat.
Az még rendben van, hogy minden program és fotózás dátumát én tartom számon, én adom be a pénzt rá, mert ezeket egy nő lehet jobban meg tudja jegyezni. Nagyon kiábrándító számomra, hogy ennyire nem foglalkozik vele. Ha számon kérem, akkor hárít, hogy őt ez nem érdekli. Csak akkor mégis kit kéne, hogy érdekeljen a gyerek iskolai dolgai és a tanulmányi eredménye? Nálatok mennyire van képben apuka? Tanul a gyerekkel?

Kérdező, miért mentegeted? Hiszen korábban leírtad, hogy a gyerek ovis korában is azt mondta, hogy majd iskolás korában foglalkozik vele..
Az, hogy aggódik, ha beteg semmi, ahogy az sem, ha néha berakja a kocsijába és elviszi valahova. Nevetséges. Nekem szr szüleim voltak és tudtam/tudom, hogy azok, az sem mentség, ha nála is így volt gyerekkorában. A gyerek nem tükör, pláne felnőttként nem. Ha valóban érdekelné a gyereke, akkor tenne érte, mint ahogy ez a rengeteg másik apuka is teszi. Vagy gondoljátok, hogy ezeknek mind szuper szüleik voltak? DEHOGY! Ők csak törődnek a gyerekeikkel.
A mindegy 3as vagy 5ös meg szimplán buta, gondolom neki is rossz jegyei voltak. A mi szülőinken is felszólalt egy apuka, hogy "én is kettessel mentem át és ember lett belőlem".. az ilyen nem tudja elfogadni, hogyha a gyereke többre is vihetné, nárcisztikus, nyomjuk le a saját szintünkre, vagy alá, de semmiképp se fölé.

Alsóban semmi otthoni tenni való nincs a sulival.
Felsőben meg már megoldja gyerek. Így különösebben nem foglalkozik vele, ahogy én sem, azt tudjuk kb. miket tanulnak.
Ha valamiért be kellett menni, tanárral beszélni akkor az ment amelyikünk ráért.

nålunk is én tanultam a gyerekekel ,ėn intėztem az időpintokat befizetni valokat iskolába ovodåba ,de ez engem nem zavart,fėrjem lányomat elvitte az oviba és el is hozta elvitte logopédushoz mikor én ugy dolgoztam . volt olyan időszak hogy ő vitte hozta a sulibol lányunkat.
ez nekem soha nem tartozott a problémák közé .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!