Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az apuka nem vállalja az...

Ha az apuka nem vállalja az apasági nyilatkozatot? 21/l

Figyelt kérdés
Azt mondta azért nem vállalja mert szerinte nem is tőle van és megcsaltam. Ilyenkor mi a teendő? Valaki volt már hasonló helyzetben?

tegnap 08:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
7%

20 tehát 2-szer is csőbe húztad, de te vagy az áldozat.

Meg ugye a pénze kellett volna, csak ő ne jőjjön.

tegnap 14:14
 22/26 anonim válasza:
49%
9.Ezt mond légyszi azoknak is akiknek nincs apjuk jó?...
tegnap 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
86%

21

Kérlek áruld el, mikor húztam csőbe?

Akkor, amikor nem vetettem el a gyereket, akit közösen terveztünk? Nem véletlenül lettem terhes, akarta a gyereket. De amúgy elarulom, a nő kérésére a 12. hétig végeznek abortuszt. A 11.

heten gondolta meg magát, bele se fértem volna.

Vagy arra gondolsz, hogy annak ellenére, hogy a szülői felügyeleti jogát elvesztettem, fizetnie kellett volna a tartasdijat? Nem tudtam, hogy a kettő nem függ össze.

"Meg ugye a pénze kellett volna, csak ő ne jőjjön."

Ezt nem tudom honnan szedted, egyszerűen xart a gyerekre. Nem a szülés utáni napon indítottam pert, hanem évekkel később, és kapaszkodj, annyira nem érdekelte a gyerek, hogy meg sem jelent. A szegény áldozat.

tegnap 14:58
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

"Ezt nem tudom honnan szedted, egyszerűen xart a gyerekre."

Onnan, hogy nem azt írtad, hogy xart rá, hanem hogy "de apuka se nagyon a képben, először és utoljára egy hetesen látta a gyereket.".

Ez úgy jött át, mintha ez a te "bosszód " lett volna, és nem engedted neki.

tegnap 19:32
 25/26 anonim ***** válasza:
55%

Ha tőle van a gyerek, és ennyire kell a pénze ( gyerektartás), intíthatsz apasági pert, kötelezni fogják dns tesztre, és fizetnie kell, viszont azt tudd, hogy láthatási joga is lesz, és az engedélye nélkül pl nem viheted külföldre a gyereket, ha esetleg ez lenne tervben.

Amúgy ezért nem kell megtartani, és gyereket szülni olyantól aki nem akarja azt a gyereket, és pénzed sincs eltartani. Mert ugye ha lenne pénzed, nem lenne fontos az apaság hivatalossá tétele számodra...

tegnap 19:54
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

24

Hat nem, nem volt semmiféle bosszú a részemről, apuka xart a gyerekre

tegnap 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!