Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha az apuka nem vállalja az...

Ha az apuka nem vállalja az apasági nyilatkozatot? 21/l

Figyelt kérdés
Azt mondta azért nem vállalja mert szerinte nem is tőle van és megcsaltam. Ilyenkor mi a teendő? Valaki volt már hasonló helyzetben?

tegnap 08:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

9!

Ez úgy ahogy van nettó baromság amit írtál.

Tényleg kell hogy pl egy nárcisztikus "apa" kéthetente elvigye a gyereket? Nem, nem kell...kell az a havi 20000 forint és gyomorideg? Nem az sem!

Neki joga lenne 2 hetenként látogatni. De láttál már olyan gyereket aki összepakolt kistáskával várja az apját az a féreg meg 4. alkalommal se jön jelzés nélkül? Én évekig láttam a síró arcát! Nem, ilyen apa nem kell! Szerencsére 6 éve azt sem tudjuk merre van...

tegnap 10:34
 12/26 babyboom567 ***** válasza:
84%
4es válaszolóval értek egyet,de nagyon!
tegnap 10:41
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Hiába írjátok, hogy ne kösse magát egy bunkohoz, ha nincs penze gyereket nevelni, gondolom nem véleltenül kell neki a gyerektartas.
tegnap 10:42
 14/26 babyboom567 ***** válasza:
85%
Hát egy olyan apától aki el sem ismeri,hogy az övé a gyerek,ami pénzt kap(ha kap) abból éhen hal.
tegnap 10:47
 15/26 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, szard le azt a gyökeret, keress meg engem.

Én elveszlek, felneveljük együtt a kicsit, csak szülj még nekem is majd gyereket.

tegnap 11:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15 ezt így látatlanben? :D
tegnap 11:30
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

21 éves a lány, a 15ös gondolom 10-15 évvel idősebb, simán tesznek idős férfiak ilyet fiatal csajokért..

Bezzeg mikor 33 éves egyedülálló anya ír ilyet, senkit sem érdekel, hogy szülne még, már nem fiatal.

tegnap 11:39
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
#17 Kicsit több vagyok, de majdnem jól tippeltél. Egyébként engem simán érdekelne amúgy a 33 éves nő is még!
tegnap 11:47
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

17 hát én 40 felett vagyok, sőt, nincs sok az 50-ig, de azért van az a 21 éves, aki kösz, de akkor sem, ha egyedül lennék. Szóval látatlanban elég merész.

"Bezzeg mikor 33 éves egyedülálló anya ír ilyet, senkit sem érdekel, hogy szülne még, már nem fiatal."

Nekem semmi bajom nem lenne azzal sem. Sőt, 33 évesen bukott rám egy 37 éves, 2 gyerekkel, ott más volt a bökkenő.

tegnap 12:04
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos, anno nálunk apuka aláírta az apasagit a tervezett gyereknél, amikor 10 hetes terhes voltam, aztán egy héttel később úgy döntött, mégsem kell neki a gyerek, legyen abortusz. Hát nem lett - de apuka se nagyon a képben, először és utoljára egy hetesen látta a gyereket. Indítottam pert a tartasdijert -sose fizette. Inkább dolgozott feketén, átiratott mindent a masik gyereke nevére. Feljelentést tettem, akkor fizetett pár ezret, illetve onnantól egy nappal a 6 hónap lejárt előtt újra pár ezret, amíg a gyerek 18 nem lett, ezzel megakadalyozva, hogy állami megelolegezett tartasdijat kapjak. Mindenhez kellett az aláírása, de mindig elérhetetlen volt, így kértem a szülői felügyelet jogának megszüntetését- ebbe beleegyezett, mert azt hitte, akkor nem kell tartasdijat fizetnie.

Így utólag azt mondom, az energia, pénz és idő, amit belefektettem milliószor több volt, mint az a nagyon max 100e, amit a 18 év alatt kifizetett, mint tartasdij

tegnap 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!