Ha az apuka nem vállalja az apasági nyilatkozatot? 21/l

9!
Ez úgy ahogy van nettó baromság amit írtál.
Tényleg kell hogy pl egy nárcisztikus "apa" kéthetente elvigye a gyereket? Nem, nem kell...kell az a havi 20000 forint és gyomorideg? Nem az sem!
Neki joga lenne 2 hetenként látogatni. De láttál már olyan gyereket aki összepakolt kistáskával várja az apját az a féreg meg 4. alkalommal se jön jelzés nélkül? Én évekig láttam a síró arcát! Nem, ilyen apa nem kell! Szerencsére 6 éve azt sem tudjuk merre van...

Kérdező, szard le azt a gyökeret, keress meg engem.
Én elveszlek, felneveljük együtt a kicsit, csak szülj még nekem is majd gyereket.

21 éves a lány, a 15ös gondolom 10-15 évvel idősebb, simán tesznek idős férfiak ilyet fiatal csajokért..
Bezzeg mikor 33 éves egyedülálló anya ír ilyet, senkit sem érdekel, hogy szülne még, már nem fiatal.

17 hát én 40 felett vagyok, sőt, nincs sok az 50-ig, de azért van az a 21 éves, aki kösz, de akkor sem, ha egyedül lennék. Szóval látatlanban elég merész.
"Bezzeg mikor 33 éves egyedülálló anya ír ilyet, senkit sem érdekel, hogy szülne még, már nem fiatal."
Nekem semmi bajom nem lenne azzal sem. Sőt, 33 évesen bukott rám egy 37 éves, 2 gyerekkel, ott más volt a bökkenő.

Nos, anno nálunk apuka aláírta az apasagit a tervezett gyereknél, amikor 10 hetes terhes voltam, aztán egy héttel később úgy döntött, mégsem kell neki a gyerek, legyen abortusz. Hát nem lett - de apuka se nagyon a képben, először és utoljára egy hetesen látta a gyereket. Indítottam pert a tartasdijert -sose fizette. Inkább dolgozott feketén, átiratott mindent a masik gyereke nevére. Feljelentést tettem, akkor fizetett pár ezret, illetve onnantól egy nappal a 6 hónap lejárt előtt újra pár ezret, amíg a gyerek 18 nem lett, ezzel megakadalyozva, hogy állami megelolegezett tartasdijat kapjak. Mindenhez kellett az aláírása, de mindig elérhetetlen volt, így kértem a szülői felügyelet jogának megszüntetését- ebbe beleegyezett, mert azt hitte, akkor nem kell tartasdijat fizetnie.
Így utólag azt mondom, az energia, pénz és idő, amit belefektettem milliószor több volt, mint az a nagyon max 100e, amit a 18 év alatt kifizetett, mint tartasdij
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!