Miért szólják le az egygyermekes szülőket?
Figyelt kérdés
1 gyerekem van , aki 3,5 éves. Soha nem akartam 1-nél többet. Vendégségben mindig az a kérdés, hogy mikor lesz második, és mikor azt mondom nem lesz, akkor mindenki be van sértődve. De több egygyermekes szülő akiket ismerek hasonlót tapasztalt. De érdekes, akik ezt mondják nekem, azok 3 gyermekes szülők akik elég kicsi házban élnek, nincs a gyerekeknek külön szobájuk, nincs pénzük nyaralásra, akkor meg miért baj, ha nekem 1 gyerekem van (és lesz)tegnap 18:10
11/13 anonim 

válasza:

Engem nem szól le senki. De nem is beszélgetek túl sok emberrel,az igaz. 10 éves a lányom.
12/13 anonim 

válasza:

Ritka primitív bunkó emberekhez jársz vendégségbe. Senkinek semmi köze az ilyesmihez, főleg nem megsértődni nincs joga
13/13 anonim 

válasza:

Mit jelent az, hogy besértődnek? Nem lehet, hogy nagyon élesen fogalmaztok a több gyerekesekkel szemben? Azért normál esetben megsértődni családon belül azon, hogy ki hány gyereket vállal, hát... vicces. :D
Egyébként nagyon jó válaszokat kaptál, a legtöbbel tudok azonosulni. Két gyerekünk van, de még meg sem született a második, már érdeklődtek, hogy tervezünk-e harmadikat. Mondjuk én ezen csak felröhögök és kijelentem, hogy nem. Nem tudom felvenni. Ha valaki azt mondja, hogy soha nem mondjam, hogy soha, mert nem tudhatom, azon is csak vigyorgok egyet, hogy "jó jó persze" és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!