Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kerhetek jo tanacsot anyukakto...

Kerhetek jo tanacsot anyukaktol? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Marciusban szuletett a kislanyom eleg nehezen,az orvosom vegig mellettem allt,es nagyon halas vagyok neki,ezert gondoltam hogy karacsonyra szeretnek neki ajandekozni valamit,csak azt nem tudom mit lehet,otleteket szeretnek kerni.Valaszokat elore is koszonom.Jaj,Doktornorol van szo.
2010. nov. 9. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Egy márkásabb ital és édesség.

OFF De ha írsz hozzá lapot, használd a helyesírási szótárt. (Nem az ékezetekre gondolok.)

2010. nov. 9. 16:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Gyümölcskosár, finom bonbon, szép gyertya gyertyatartóban, potpourri (illatosított száritott virágok) szép tálban, mikulásvirág kaspóban, illatosított gyertya, szép mécseses párologtató illóolajjal.
2010. nov. 9. 16:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Ne aggodj, nem magyarul kell irjak neki:-)Angliaban elek.
2010. nov. 9. 17:44
 14/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek!
2010. nov. 9. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Küld neki valami karácsony lapot, esetleg fényképpel a kislányodról
2010. nov. 9. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:

előző

Angliában is van hálapénz?

2010. nov. 9. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

Bocs, de én nem oktatni akartalak, csak a tényeket közöltemm.Én is köszönő sőt beszélő viszonyba a dokimmal, hiszen már két gyerekem született nála.De ennyi.

Amúgy nem hiszem hogy egy idegen gyerekek képeit tenné ki a falra naptár formájába.

Tőlem azt adsz neki amit akarsz, de semmit nem fog értékelni mert te csak egy paciens vagy!A sok sok terhes kismama között!A legközelebbi terhességednél is nolmáris lesz mert várja a pénzt, mindegy hogy hol élsz!

2010. nov. 9. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:

Jesszus, 3 napig hagytak vajúdni? kemény lehetett :S

van egy ismerősöm aki a babája képével készített gobeleint a dokijának :) nagy meló volt az biztos de gyönyörű lett :)

2010. nov. 9. 21:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen,van halapenz itt is.Azt hiszem meggyoztetek,nem kap semmit:-)))
2010. nov. 9. 21:41
 20/20 A kérdező kommentje:
Szerda deltol kezdodtek a fajasok,5-7-10-15-30 percesek,es penteken 14:40-kor szuletett meg Rose kislanyom.Hosszu tortenet:-))de valos.
2010. nov. 9. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!