Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 éves gyerkőcnek úszómellény...

5 éves gyerkőcnek úszómellény jó választás lehet?

Figyelt kérdés

Most fogunk először tengerpartra utazni gyerekekkel.

A kicsi 5 éves és bevallom kicsit gondban vagyok az úszó alkalmatosságát illetően.

Strandon, balatonon csak úszogumiban volt, de azt most annyira nem merem bevállalni így.

Az úszómellény jó választás lehet? Milyen márkát érdemes választani belőle?

tegnap 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha sose volt még úszómellény rajta, akkor a hullámzó tengerben elsőre nem lesz pozitív élmény, mert egy jó úszást segítő mellény vízszintesen tartja és a fejét neki kell emelni hozzá.

Swimtrainer típusú úszógumi neki jobb lehet, mert az a fejét emeli.

Nálunk egyévesen "úszott" a kisebb tengerben swimtrainerrel. 2 évesen próbáltuk a triswim decathlonos mellényt, még nem tetszett neki. 4 éves korától strandol

[link] ebben a típusban. Imádja a nagyobb is, mert egyáltalán nem korlátoz. Olyannyira, hogy tavaly 5 évesen önállóan megtanult úszni. (Tengerben ez volt rajta, medencében enélkül meg úszott).

tegnap 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
1es jót ír/ linkelt.
tegnap 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, amit előző linkelt, decathlonos uszomelleny, de van többféle, azt vedd amit linkelt, nagyon jól fenntartja a vizen.
tegnap 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az a cél, hogy pancsolás közben ne történjen baj, igen, jó lehet. Nekünk egyszerű gumi, felfújható úszómellényünk volt a kínaiból, nem az a merev fajta vitorlázóknak való úszómellény. Teljesen bevált, mert puha és kényelmes volt, nem akadályozta a játékot. Mikor nagyobb lett, vettem egy nagyobbat, nem akarta felvenni, felvettem én ( kicsi, vékony nő vagyok), szuper kényelmes volt.
tegnap 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!