Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15 hónapos korkülönbséggel...

15 hónapos korkülönbséggel bevállanátok a második babát?

Figyelt kérdés

A kérdés csak elméleti, szerencsére engem nem érint. De van egy ismerősöm, akik 4 év próbálkozás és végül inszeminációval értek el sikert. Tudom ez nem olyan sok, de sokar beszélgettünk, nagyon megszenvedte az éveket. Most pedig hihetetlen módon természetes úton újra babát vár, és így max 15 hónap lesz a gyerekek között. Nekem 5,5 év van a két gyerek között, én nekem néha ez is kevés😃 nem mernék ilyen kis korkülönbséggel gyerekeket vállalni.

Akinek van tapasztalata leírja hogy hogy élte meg mondjuk az első 1-1,5 évet velük?

jan. 27. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
Még kevesebbel is bevállaltam. Nem bántam meg
jan. 28. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Én nem vállalnám be. Persze, ha ebben a helyzetben lennék, ki tudja. De a gyerekeim közt 2 év van, hát az is brutális. Így tapasztalatból azt mondom, semmiképpen sem, és másnak is ezt tanácsolom. Arról nem is beszélve, hogy nagyon rizikós ilyen kis különbséggel teherbe esni. Max ha van állandó segítség, pl nagyszülő.
jan. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!