Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most valami nagyon erős...

Most valami nagyon erős influenzajárvány terjed a gyerekek körében, vagy csak az én környezetemben tapasztalom ezt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, erősebb, mint az átlag.
jan. 25. 18:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%
Én kezdtem az influenzával- rettenetesen megviselt, és az ovis lányom is elkapta, 4 napig lázas volt, de magas lázzal, most már ,,csak" taknyos. Az ovis csoportban írták, hogy annyian hiányoznak az óvónők és a gyerekek közül is, hogy összevont csoportok voltak a héten. A férjem nem kapta el egyedül, de ő be van oltva (én nem kaphatok oltást, a lányom meg december eleje óta taknyos, így ő se kapta meg). Covid tesztem negatív lett, ebből és az oltásból gondolom, hogy valóban influenza.
jan. 26. 13:31
 22/26 anonim ***** válasza:
24%
20as,nem rosszindulat, de mindenki ugy huledezik,mintha nem tudna hogy van ellene vedooltas huszon x éve... mi minden evben elkaptuk, csak akkor nem,mikor oltast adattunk be ellene,igy mi nem hagyunk ki egy evet sem. Nem eri meg. Nalunk mar halt bele a varosban ember, es sok a szovodmenye is.
jan. 26. 13:48
 23/26 anonim ***** válasza:
37%

19

Kosz de a termeszetes vedetseg meg mindig jobb. Eszem agaban sincs beadatni nekik oltast az influenza miatt.

Amugy 22 eves a legnagyobb de nalunk soha egyszer sem kaptak el. En sem. Ja covid ellen sem oltattunk felesleges lett volna.

jan. 26. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát a természetes védettségnek 0 értelme van, mert annyit mutálódik a vírus 1 év alatt, hogy újra kell oltani minden évben. Tehát hiába esel át rajta idén, jövőre már a hajadra kenheted.
jan. 26. 13:55
 25/26 anonim válasza:
#24: Ugyan ezért van az, hogy az oltás sem ér semmit, kivéve ha pont azt kapod el ami ellen oltottak. Én háromszor kértem influenza elleni oltást. Mindegyik évben elkaptam utána azt, és ugyanúgy szenvedtem mintha nem oltottak volna. Mindig az volt rá az orvos magyarázata, hogy hát másikat kaptam el az ellen meg nem véd ¯\_(ツ)_/¯
jan. 29. 11:28
 26/26 anonim ***** válasza:
38%
Nincs ilyen. Egesz Europa igyanazt a vakcinat kapja,iden eltalaltak,mindharom varians benne van, neha elofordul,hogy olyan varians er ide,mi nincs benne az oltoanyagba, ezt elore kl megjosolni,hiszen mire ideer,mar a gyartas reg lement. De iden szuperul eltalaltak. Es ne felejtsd el, a legfobb celja,hogy szovodmeny es halal ne legyen, azt biztosan megfogja.
jan. 29. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!