Most akkor influenzajárvány van vagy más?
Figyelt kérdés
Mert èn nem hiszem el hogy az lenne mert milyen èrdekes hogy minden èv január februárban influenza lenne meg ha csak vírusról beszèlünk akkor miért kekk ugy beszarni rettegni tőle!!!2015. jan. 28. 07:11
1/3 anonim válasza:
Azért, mert a szövődményeibe bele lehet halni, ha nincs rendesen kikezelve!
Menj be egy orvosi rendelőbe!
Hétfőn 30-an voltak, kedden pedig 40-en köhögéssel, lázzal a gyerekorvosnál.
A 1,5 éves fiam csak belázasodott, nem köhög, nem taknyos.
A doki meghallgatta, elküldött röntgenre, kiderült fel oldali tüdőgyulladása van...
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem a 2.5 èves kislányom van így 1, 5 hete vissza vissza tèrő láz húztam amíg lehetett de tegnap ki kellett az antibiotikumit váltanom mert azt mondtam ez már nem gyerekjátèk!tegnap mentünk a rendelőbe bementünk de igen hamar ki is jöttünk fullin volt így tehát maradt az antibiotikum!Sajna
2015. jan. 28. 07:26
3/3 A kérdező kommentje:
fullon akartam irni
2015. jan. 28. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!