Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most valami nagyon erős...

Most valami nagyon erős influenzajárvány terjed a gyerekek körében, vagy csak az én környezetemben tapasztalom ezt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, erősebb, mint az átlag.
jan. 25. 18:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi is benne voltunk, sulis, ovis gyerekeimmel. Hát ez valami brutál de tényleg. A több napos láz, köhögés, a fejed mozdítani se bírod majd szét szakad. Én hánytam is annyira le vert a láz. Most kezdek észhez térni még múlt hét óta.

Kitartást és jobbulást mindenkinek!

jan. 25. 22:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Erős, igen. Barátnőm 3évese 1 hete lázas. Szinte mindig. Csak gyógyszerrel megy le pár órára, de az elején azzal se. Voltak kórházban is, de közös megegyezéssel nem maradtak, bent, mert ott is rengeteg gyerek volt, még rosszabb állapotban is és mást se szerettek volna összeszedni hozzá. Ott tesztelték, influenza A. Másik barátnőm 7 évese Egész héten nem volt suliban, ő is lázas volt, még ma is. Még jövőhéten se mehet, mert már kezdődő tüdőgyuszi. Azt nem nézték, miből indult.
jan. 26. 00:07
 13/26 anonim ***** válasza:
A fiam hatodikos, egész héten itthon volt, köhögött, náthás volt, 4 napig volt lázas, ebből 2 napig volt magas láza. Ő holnap már megy suliba. Tegnap délután a kislányom (4 éves) lázasodott be (39.1 volt a legmagasabb) plusz ugyanúgy köhögés, nátha. Sok a beteg felénk is (Jnsz).
jan. 26. 06:35
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Fejér megye. Itt nem tarol a mi környékünkön. Se az oviban, se a suliban. Sőt, egy idősej otthonában dolgozom, mindig ők az elsők ha van valami járvány, ott sem nagyon van influenza.

Mifelénk a lázzal járó napokig tartó hasmenés-hányás tombol.

jan. 26. 08:39
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
H-B megye: munkatársaim közül sokan otthon ragadtak a gyerekkel. Makacs magas láz, köhögés. Valószínűleg influenza. Iskolás gyerekkel voltak többen.
jan. 26. 08:57
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a kornyezetemben beteg a suliban sem hianyoznak sokan a szokasos 1-2 gyerek max

Melohelyemen is mindenki bent van.

jan. 26. 09:47
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja eszak pest a korzet
jan. 26. 09:48
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Járvány van, ráadásul nem csak gyerekek között.

Barátnőmnek 6 éves kislánya van, 4 napig volt lázas a héten, de mèg most sem akarja igazán elengedni oviba, mert csúnyán köhög.

Nekem két gimis kamaszom van, pár hete hozta haza a fiam a suliból, 5 napig lázas volt, ment a hasa, szédült. Aztán elkapta az egész család is, még most sem vagyok teljesen rendben.

jan. 26. 11:14
 19/26 anonim ***** válasza:
16%
A jo isten aldjon meg benneteket,miert nem adatattok be novemberben a vedoooltast. Most meg lehet nezni a szenvedo gyerekeket. Mi 1x nem adattuk be,betegseg miatt, 40C laz,sugarban hanyt,(infl.A volt) 1 hajszalon mult a korhaz. Nem szabad kihagyni. Iszonyu veszelyes az influenza. Nalunk a teljes csalad,nagyszulok,gyerekek mindenki oltva van es kivedi,hiaba nem 100%os az oltas. Csak 60-70%,de a szovodmenytol teljesen megved,ill.egyszer volt hogy 1 nap hoemelkedessel atment. Mondanam hogy mindenki megerdemli mert a sok oltasmegtagadora hallgat a tiktokon,fb on stb de inkabb nem mondok semmit. Most remeljuk a tobbseg sajat karan megtanulta, meg a gyerek kárán,leginkább. :(
jan. 26. 12:53
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok.

Utolsó!

A fiam 13 éves lesz, a lányom 4,5. Eddig egyszer sem kapta el egyikük sem az influenzát. Most a fiam elkapta (hangsúlyozom, majdnem 13 év után először) a lányom meg nyilván elkapta tőle. Nem tragédia, van ilyen, más betegség is előfordul náluk, nem csak az influenza. Annyira azért egyik gyerekem sem szenved, hogy így rettegjeünk tőle, ahogy te. Mindenkinek maga döntése, adat-e oltást vagy sem, de a rosszindulat, ami belőled árad, sokkal károsabb, mint 1 hét betegség.

jan. 26. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!