Mely név lenne a legjobb választás az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Lukács vezetéknévhez melyik illene?
Ánizs, Avarka, Estike, Málna, Menta, Mogyoró, Nárcisz, Őszike, Vanessza, Annika, Kincső, Kisanna, Titti, Katica, Ívidő, Uzonka, Röné, Áldáska, Lotti, Estilla, Mia, Nina.
Mindegyik név egyébként adható szóval nem kitaláció!
jan. 20. 15:07
11/30 anonim válasza:
Hát ezekből nagyon talán még tényleg a Lotti a legjobb. Lukács Lotti - szerintem viselhető név.
12/30 anonim válasza:
Szerintem az Ívidő a legszebb ezek közül. A Lukáccsal különösen bájos lenne. Esetleg második névnek elgondolkoznék az Uzonkán is.
15/30 A kérdező kommentje:
9.A kérdés nem születendő gyerek nevéről szól, nem is vagyok férjes...egyszerűen érdekel és ezért kérdezem.
jan. 20. 17:22
16/30 A kérdező kommentje:
10.nem a különlegeségre megyek, ezek létező nevek, ha léteznek miiért ne adjhatnánk akkor már?
jan. 20. 17:23
17/30 A kérdező kommentje:
14.bocsi egyik sem tetszik,...és itthon nem is adhatóak ilyen formában, ne legyél butuska..
jan. 20. 17:23
18/30 anonim válasza:
Nárcisz. Még a Kincső, ami vállalható lehet, de az nem illik a vezetéknévhez. Esetleg Katalin Katica helyett? Vagy Katinka? Még az is sokkal jobb.
19/30 anonim válasza:
A Lotti nem jó a vezetéknévhez az "l" betűk miatt.
20/30 anonim válasza:
Én találkoztam Ívidővel és Uzonkával is. Előbbiről azt hittem, hogy valami kitalált bugyuta becenév vagy művésznév. Az Uzonkát sem hallottam addig.
Ha nagyon muszáj lenne a felsoroltakból választani, akkor Lukács Mia. Még a Kincső és a Lotti is elmegy, de a Kincső nem passzol a vezetéknévhez, a Lotti meg nagyon gyerekes.
De szerencse, hogy nem aktuális a kérdés, remélhetőleg mire az lesz, komolyodsz valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!