Melyik mosógép a legjobb választás ár-érték arányban az alábbiak közül? 🤔
Rólam: egyedül élek, keveset mosom, átlag havi 3x.
A fekete esztétikailag fogott meg, mert fekete a fürdőszobabútor is, de nem tudom technikailag jó lehet-e.
Köszönöm 🤗
Samsung mosógépekről nem sok jót hallottam. Családban is volt, már 3 év után elromlott.
A fekete hátránya a takarítás lehet. Jobban meglátszik rajta minden.
A fekete pl. A-s energiaosztályú, ez is egy szempont lehet.
Funkciókban mindegyik kb. ugyan az, a MediaMarkt-os linken lévő egy kicsit keskenyebb és csak 6 kiló ruha fér bele, de neked egyedül simán elég lehet.
A maradék 2 fehérben meg csak a ruhatöltetben és a centrifuga sebességében van lényegi különbség.
Szóval itt tényleg csak az a lényeg, hogy mi fér el a fürdőszobában, meg mi tetszik jobban.
Funkciókban különböznek!
Az első egy egyszerű gép, előnye a viszonylag alacsony ár, illetve a mérete (kisebb lakásban lakom, minél kisebb a mosógép annál jobb).
A következő kettő több funkcióval bír, pl. AddWash, gőz funkció, illetve dobtisztítás (nem vízkövesedik). Hátrányuk, hogy drágábbak 15-20 ezerrel és jóval nagyobbak.
Az utolsó feketében már van AquaStop és Wifi is, bár ezt elvetettem.
aug. 30. 16:13
Mert mi baj van ezzel?? Legalább tudja a bugyi hol a helye és hová kell visszamenni! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!