Max 50-55 ezerig melyik a legjobb telefon választás ár érték arányban?
Figyelt kérdés
#milyentelefontvegyek
2022. febr. 27. 17:27
1/9 anonim válasza:
Helyedben kipróbálnám Realme C25Y akciósan kb annyiba kerül
3/9 anonim válasza:
Emmc-vel telefont nem veszünk, lehet benne 16GB RAM meg SD870 akkor sem.
Hozzátéve ennyiért használható telefont nem fogsz kapni, ha hozzáteszel egy kicsit Realme 8I már nagyon korrekt telefon.
4/9 A kérdező kommentje:
melyikben van emmc? a nokiában? és miért nem ajánlod?
2022. febr. 27. 18:22
5/9 A kérdező kommentje:
ok, rájöttem hogy a nokiában van. de még mindig nem tudom mi a baj vele
2022. febr. 27. 18:25
6/9 anonim válasza:
Emmc mert nagyon lassú tárhely, már 4-5 éve is rossznak számított.
Alkalmazások megnyitásánál és telepítésnél is előjön.
HDD vs SSD különbség kb. telefonnál.
7/9 anonim válasza:
Hozzátenném hogy a Oneplus N100-as most jó vétel lenne neked, de nem lehet kapni...
Valami hasonló telefont kell keresned, akár bontatlanul a HA-n.
8/9 A kérdező kommentje:
végül megrendeltem a realme 8i-t 58 ezerért. Azt gondolom, ebből az összegből a maximumot hoztam ki. Egyébbként nem nekem kell hanem egy idősebb családtagnak, aki csak viber, messenger és facebook-ra fogja használni, semmi többre.
2022. febr. 27. 19:32
9/9 anonim válasza:
Azokra bőven jó lesz, de kapcsold ki az updateket. Meg amit úgy gondolsz, hogy felesleges alkalmazás a telefonon töröld ki mindenképpen.
4GB Rammal el lesznek egy ideig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!