Melyik telefon a legjobb ezek kozul, ar/ertek aranyban?
Szeretnek egy telefont venni magamnak, persze androidosat, de akkora a valasztek, hogy nem tudok donteni. Az anyagi keret kb ezek korul lenne.
En ezekre gondoltam elsore:
-Allview X1 Soul Mini (megfogott a proci,a kep, meg az aksi, azonban most hallom ezt a markanevet eloszor, igy nem tudom milyen is)
-Huawei Ascend P6 (megfogott a kep,proci,RAM, azonban errol sem tudom, hogy valyon minosegi?)
- Google Nexus 4 (ugyancsak a RAM<kep,proci a nyero)
-Galaxy S3 mini
Az lenne a kerdes, melyik a legjobb ar/ertek aranyban. Mik a legfobb erenyei. Melyiknek mi az elonye a tobbivel szemben, vagy ajanlhattok mast is. Ha lehet kicsit komolyabb ervekkel, mint hogy "ket hete van meg, nagyon jo". Mert sajnos ilyenekkel tele van a net, kivancsi vagyok komplexebb valaszokra is.
Elorre is koszonom!!!
Nexus 4:
sokáig lesz támogatva, 2GB RAM, HD kijelző, bivalyerős hardver
Mindkét telefon ígéretesnek látszik. (Nexus 4 és a Huawei Ascend P6)
Megkapják mindketten ugyebár a Kitkat android verziót, tehát nehéz eldönteni melyik is ígéretesebb. További android verziókat viszont a készülékekre már valószínűleg nem terveznek a gyártók. Árban is hasonlóan jól állnak. Én személy szerint a Nexus négyet választanám, viszont a Huawei Ascend P6 is biztosan remek vétel volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!