Mit csinálsz, ami beválik, hogy náthás gyereked ne ébredjen fel este?
Minden érdekel, ami beválhat, bármekkoránál.
Az én nagy gyerekemnél esti rutin, hogy igyon kicsit, csepegtetés, fej magasra a párnán és fekvés a meleg fürdő után. Aztán felkel arra, hogy nem kap levegőt, vergődik egy sort, nem tudja kifújni és fáj is neki, mert száraz, utálja a csepegtetést is, sprayt is, sötét van, nem találok bele vakon az orrába a cseppel, de a villanyt ne nyomjam fel, hajtsa hátra a fejét, igyon vizet, próbáljon visszaaludni, magasra a fej, de nem tud, amíg nem hat a csepp. Ez olyan 20 perc, közben szenved, mintha férfinátha lenne egy kislányon. Ebből 3-4 van éjszaka és kikészít.
Most mondta a doki az inhalálást, de csak éjszaka köhög(mert könnyen hátrafolyik a takony szerintem, ha nincs magasan a feje).. Kinek mi válik be? Már nagyon fáradt vagyok.
11 és két éves gyerekeim vannak
Mindkettőnek fújok az orrába orrspret, kiszivom az orrukat, és adok nekik egy adag panadolt(a kicsinek szirupot)
Így nem szoktak felébredni
Az első három nap megy a gyógyszer, utána már nem kapnak.
Legzeskonnyito lap es a mellkasara mentolos krem.
Probaljatok ki, hatha.
Orrspray,
Kinder luuf balzsam mellkasra-hátra,
Eucasol spray a párnájára és a levegőbe
Nurofen 3 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!