D vitamint lehet pótolni 2 hónapos babánál ha kibukja tápszert?

Ki mire esküszik, ez a lázcsillapító téma olyan. Nekünk kúp van itthon, azt ajánlotta, azt váltottam ki, mármint az orvos. Ilyenről hogy a védőnő viszi a dolgokat még nem hallottam. Testápolót egyébként full felesleges használni, hacsak nem indokolt. Én nem használtam, igyis pihe puha a bőre. A felhős rendszer alapvetően sztem nem rossz dolog. Azt viszont nehezen tudom elképzelni hogy nem mondta a cseppet, mert konkrétan a mi védőnőnk kb minden alkalommal elmondta hogy mennyire fontos. A K vitamint még csak anyatej mellett kell szedni, tápszer mellett nem, ezt a doki is mondta.
Ha ez így történt meg akkor szomorú hogy erről megfeledkeztek, egy hónap azért nem kevés idő, de nem is sok. Adjad neki rendesen a cseppeket most már, szájba csepp, kis kanál tapszerrel.
De ha amúgy mondták , csak nem vitte, ott volt a felhőbe akkor ez a te felelőtlenséged. Amúgy nem hiszem hogy ettől lenne lapos a babádm csak fektesd ígyis meg úgyis. Ne mindig egy oldalon legyen, ha romlik nem változik vogyed dokihoz.
Köszönöm.
Értem,de akkor mondhatta volna váltsam ki ezt is mag azt is. Doki helyett ne mondja már meg hogy melyik válhat be, mert amúgy kúpot írt a doki.
Igen, másnap jött házhoz mikor kiengedtek a kórházból akkor hozta a recepteket ja meg a tápszeres receptet.
A felhős rendszer sztem sem rossz de akkor oda legyen minden fel írva ne össze vissza...
Nekem azért furcsa ez a rendszer mert mi szerencsére nagyon ritkán járunk orvoshoz de ha megyünk is legtöbbször recept nélülküli gyógyszert ír amihez nem kell felhő.
Sztem nem csoda ha elfelejtem(tettem) hogy van ilyen.
Tényleg nem mondta ,mikor eszembe jutott a csepp sajnos 1 hónap után akkor is azt mondta hagyjam nem fontos a tápszerben is van a K vitaminra ugyan ezt mondta..Ezért volt nagyon mérges a doki a védőnőre hogy nem szólt hogy a fehőbe is írt receptet...de nem fogom még egyszer leírni.
Egy kedves válaszoló be linkelte ha van kedved (tek) olvasd el ...
köszönöm mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!