Sajnos csak néhány csepp anyatejem van, adhatok a 2 hónapos tápszeres babámnak belőle ? Az a pár csepp is értékes lehet számára?
Nem, nincs szükség rá.
A modern tápszerekben minden megvan, amire szüksége van. Semmi olyan nincs az anyatej én, amit napjainkban ne tudnánk szintetizálni.
Sőt, ha pl. Anyuka dohányos, vagy rosszul táplálkozik, jobb is a tápszer.
Örülj neki, kevésbé fog megereszkedni a melled.
En nagyon szerettem volna szoptatni, de nem jott ossze sajnos, viszont fejni tudtam valamennyit.
Nem sokat, de en is par csepprol indultam, azt napi 150 ml-re sikerul feltornazni idovel fejessel, azt megkapta.
Biztosan nem árt (gondolom nincs se májgyulladásod, szalmonellád és hiv fertőzött se vagy).
De az valószínűleg igaz, hogy hogy pár csepp egy kéthónaposnak nem is sokat használ. Szóval ha megterhelő a fejés, és nem akarod megpróbálni felszaporítani, akkor lehet, hogy nem éri meg a munkát. De ha van remény a szaporításra, akkor megéri és akkor mindenképpen add oda a pár cseppet is :-) Már csak azért is, mert te jobban fogod érezni magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!