Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sajnos csak néhány csepp...

Sajnos csak néhány csepp anyatejem van, adhatok a 2 hónapos tápszeres babámnak belőle ? Az a pár csepp is értékes lehet számára?

Figyelt kérdés
Nem akar cicizni, így lefejném és így adnám neki oda.

okt. 18. 03:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
 1/6 anonim válasza:
90%
Persze, feltétlen! Fejjél gyakran.
okt. 18. 06:21
 2/6 anonim ***** válasza:
11%

Nem, nincs szükség rá.

A modern tápszerekben minden megvan, amire szüksége van. Semmi olyan nincs az anyatej én, amit napjainkban ne tudnánk szintetizálni.

Sőt, ha pl. Anyuka dohányos, vagy rosszul táplálkozik, jobb is a tápszer.

Örülj neki, kevésbé fog megereszkedni a melled.

okt. 18. 07:01
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

En nagyon szerettem volna szoptatni, de nem jott ossze sajnos, viszont fejni tudtam valamennyit.

Nem sokat, de en is par csepprol indultam, azt napi 150 ml-re sikerul feltornazni idovel fejessel, azt megkapta.

okt. 18. 07:21
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem fejj neki, amennyit tudsz, nincs anyatejbol fölösleges mennyiség :) én is úgy gondolom, hogy jó a tápszer is, és felnő azon is egészségesen a gyerek, de mégiscsak értékesek azok az ellenanyagok, amiket az anyatej tartalmaz.
okt. 18. 08:01
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Biztosan nem árt (gondolom nincs se májgyulladásod, szalmonellád és hiv fertőzött se vagy).

De az valószínűleg igaz, hogy hogy pár csepp egy kéthónaposnak nem is sokat használ. Szóval ha megterhelő a fejés, és nem akarod megpróbálni felszaporítani, akkor lehet, hogy nem éri meg a munkát. De ha van remény a szaporításra, akkor megéri és akkor mindenképpen add oda a pár cseppet is :-) Már csak azért is, mert te jobban fogod érezni magad tőle.

okt. 18. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Igen! Nekem a szülés után volt kezdetben pár csepp, és egy 1ml fecskendőbe kellett felszívni az anyatejet, és úgy adták oda a koraszülött babámnak.
okt. 19. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!