Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titkolnom kellett volna, hogy...

Titkolnom kellett volna, hogy jól aludtak a gyerekeim?

Figyelt kérdés

Már viszonylag nagyobbak a gyerekeim, 7 és 4 évesek.

Egyik régi barátom pedig nemrégiben szült, hónapja.

Pár napja rám írt, hogy miujsag ilyesmi. Megbeszéltünk egy találkozót.

Beszélgetés közben feljött az alvás téma. Megkérdezte, hogy mit csináljon, hogy végre normálisan tudjanak aludni mert sokszor kel a kicsi éjszaka.

Én meg olyan automatikusan mondtam, hogy sajnos ebben nem tudok jó tanácsot adni mert mindkét gyerek mindig jól aludt.

Tök besértődött rajta, hogy hát milyen rohadt jó nekem.

Valahol rosszul érzem magam de álmomban sem gondoltam, hogy ezért valaki megsértődik.

tegnapelőtt 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak az igazat mondtad, szerencsés kivétel vagy, valószínűleg ezért haragudott meg.
tegnapelőtt 17:45
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Most szult, azt se tudja melyik bolygon van, dulnak benne a hormonok is.

Ezt most tulreagalta, de ra fog jonni o is.

tegnapelőtt 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Túlreagálta, de te is hogy ezen pörögsz
tegnapelőtt 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem kicsit legyél vele toleráns, mert nemrég szült, hormonok az egekben, a kisgyereke is ezek szerint nehezebb eset, több figyelmet igényel, keveset alszik, ezért ő se tud pihenni. Gondolom rosszul esett neki ez, és elgondolkodott, hogy talán ő csinál valamit rosszul. Én a helyedbe arra fókuszálnék, hogy megnyugtassam, hogy nem ez a helyzet. Minden gyerek más, de ezt te is tudod.
tegnapelőtt 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Nálam is mindkét gyerek kimondott jó alvó volt, már a kórházban lehúztak 4 órákat majd otthon 3 illetve 5 hetes koruk óta átaludták az éjszakát.

Sosem titkolta de nem is kérkedtem vele. Ha ezen valaki megsértődik az ő baja

tegnapelőtt 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Én megértem. 15 hetes rosszalvó a babám. Bárkitől próbáltam tanácsot kérni ezt a választ kaptam...

Amikor kialvatlan friss anyuka vagy baromira hamar elpattan az agyad ezen a válaszon mégha amúgy tudod, hogy nem kellene, de ez ilyen ösztönösen jön nálam is (bár kimondani nem szoktam) az ember azon agyal biztos én csinálok valamit rosszul vagy hogy a sors miért pont engem ver rosszalvó babával?

Jól esne ilyenkor az embernek egy sorstás vagy pár jótanács megnyugvásként.

tegnapelőtt 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Túlreagálta. Bár egy szinten megértem a frusztrációját. Nagyon rossz alvó babám van (8 hónapos lesz) és a környezetemben mindenkinek szuper alvó a gyereke. De nem sértődök be ilyenen. Nekem ezt dobta a gép.

Engedd el. Lehet hogy te voltál a 6. aki megosztotta milyen jó alvók a babái, és besokallt. A hormonok is közrejátszhatnak. Lehet, hogy ő is megbánta már amiért rajtad töltötte ki a fáradtságát.

tegnapelőtt 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd lenyugszik..
tegnapelőtt 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
Másik szobában aludtak? Engem kifejezetten frusztrált, amikor valaki úgy mondta, hogy a gyereke átalussza az éjszakát, hogy fogalma sem volt róla, csak örült, hogy nem sír.
tegnap 06:17
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Meg is értem meg nem is. Nekem irgalmatlanul vacak alvó volt a nagyobbik fiam, 1 éves koráig nem aludtunk. Aki csak simán nem volt ebben benne, de nem kérkedett vele, azt maximum irigyeltem, de nem haragudtam rá.

Aki viszont ismerte a helyzetemet, és utána jött valami olyannal, hogy ez a legszebb kor meg ÉLVEZD KI, azt kedvem lett volna addig verni, amíg mozog. Nagyon frusztráló az alvásmegvonás, ki tudja hozni az emberből az állatot. A helyedben ráhagynám, szerintem nem neked szólt ez a dolog, hanem a helyzetnek.

tegnap 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!