Mivel mindig a bolt jut eszembe róla ezért nem tetszik.
tegnapelőtt 14:39
2/13 anonim válasza:
Nekem is a bolt jut eszembe róla, meg a szomszéd kutyája.
tegnapelőtt 14:44
3/13 anonim válasza:
Jó, hogy nem Tesco.
tegnapelőtt 14:54
4/13 anonim válasza:
Nekem is a bolt ugrik be.
Barátnőm lánya Zara, de ők Londonban élnek, ott nem extrém. És nem is Zarának, hanem Zarus-nak becézik.
tegnapelőtt 15:04
5/13 anonim válasza:
Nekem rendkívül tetszik, igazán elegáns "Zhárá"nak ejtve, elmondhatatlanul tetszik, kb mint az "ájvi"(Ivy), de itt ebben az országban, magyarosan.., nem tudok elvonatkoztatni a "s zara" szótól és kevés vezetéknévvel passzolna. Szinte biztos szekálnák a hangzás és a bolt miatt is, nem szivatom feleslegesen a gyerekem.
tegnapelőtt 15:34
6/13 anonim válasza:
Úgy hat,mintha egy boltról,ruhamárkáról neveznéd el a gyerekedet. Olyan,mintha önmagában nem is tudnád értékelni a gyerkeedet, olyan,mintha kellene valami már bevált,befutott,menő dolog,amitől legalább a nevében lesz valami menő.
Amúgy lehet tudni mióta anyakönyvezhető ? ( azt hallottam, hogy itthon csak egy pár éve lett az.)
tegnapelőtt 19:09
10/13 anonim válasza:
Én csak ennyit tudok róla,amit itt olvastam♥. Korábbról szerintem vagy nincs adat, vagy Mo-n nem is létezett névként (2.-ra tippelek) ;szerintem max aki külföldről ideköltözött,és már eleve Zarának hívták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!