Mit gondoltok arról, ha valaki ajándékot vár a gyerekért cserébe?
Szerintem undorító az egész rendszer. Ahogy a férjed és a leendő gyereked irányában is érzem a szánalmat már most.
Nagyon sok gond van a fizetett beranyasaggal, de nyilvan egyertelmuen nagyon fiatalka vagy meg, csak annyit latsz, hogy ez egy win-win szitu, te fizetsz, o szul, mindenki boldog.
De azert ez tobb szempontbol is aggalyos.
Amúgy a kérdést árnyalnám.
Ha valaki ELVÁRJA, akkor az elég visszataszító.
Ha egy pár megegyezik ebben, akkor az az ő dolguk.
Ha szerződés van, akkor nem tök mindegy?
Bár nem tudom a béranyaság mennyire belekeverhető egy ilyen helyzetbe, ami meg tudtommal még mindig törvénytelen
Hát így két gyerek után én nem tudom mennyit kéne fizetnie valakinek, hogy ez bármilyen formában is "megérje", ha alapvetően nem szereted és nem akarsz gyereket.
Rohadtul nem fog vígasztalni egy 3 éve kapott autó, meg semmi, amikor a gyerek betegen ordítja át a harmadik éjszakát és jobb esetben még elvárás is lesz, hogy segítség nélkül megoldd, mert hát "ki vagy fizetve". Részemről ez egy borzasztó torz családi mintázat, ami sokkal messzebbre mutató problémákat vet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!