Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki ajándékot vár a gyerekért cserébe?

Figyelt kérdés
Pl. autót, lakást, ami a különvagyonhoz fog tartózni, szerződés szerint. Mondván, hogy ő kockáztatja az életét és az egészségét a terhességgel, neki kell végigcsinálni a szülést és ő adja fel évekre a megszokott életét a gyerek miatt.
jan. 1. 22:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
97%

[link]

Szerintem undorító az egész rendszer. Ahogy a férjed és a leendő gyereked irányában is érzem a szánalmat már most.

jan. 2. 12:58
 32/40 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sok gond van a fizetett beranyasaggal, de nyilvan egyertelmuen nagyon fiatalka vagy meg, csak annyit latsz, hogy ez egy win-win szitu, te fizetsz, o szul, mindenki boldog.

De azert ez tobb szempontbol is aggalyos.

jan. 2. 13:06
 33/40 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy a kérdést árnyalnám.

Ha valaki ELVÁRJA, akkor az elég visszataszító.

Ha egy pár megegyezik ebben, akkor az az ő dolguk.

jan. 2. 13:48
 34/40 anonim ***** válasza:
85%

Ha szerződés van, akkor nem tök mindegy?

Bár nem tudom a béranyaság mennyire belekeverhető egy ilyen helyzetbe, ami meg tudtommal még mindig törvénytelen

jan. 2. 15:01
 35/40 anonim ***** válasza:
78%

Hát így két gyerek után én nem tudom mennyit kéne fizetnie valakinek, hogy ez bármilyen formában is "megérje", ha alapvetően nem szereted és nem akarsz gyereket.

Rohadtul nem fog vígasztalni egy 3 éve kapott autó, meg semmi, amikor a gyerek betegen ordítja át a harmadik éjszakát és jobb esetben még elvárás is lesz, hogy segítség nélkül megoldd, mert hát "ki vagy fizetve". Részemről ez egy borzasztó torz családi mintázat, ami sokkal messzebbre mutató problémákat vet fel.

jan. 3. 10:33
 36/40 anonim ***** válasza:
Már a házassági szerződést se igazán értem hogy jut eszébe valakinek. Ez meg aztán tényleg hihetetlen. Biztos igaz?
jan. 3. 23:36
 37/40 anonim ***** válasza:
29, hogy ő troll és tovább akar provokálni, mert nem tetszik neki, hogy nem vagytok eléggé felhaborodva.
tegnapelőtt 09:14
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
35, nem, ez a troll erre azt fogja reagálni, hogy ők imadják a gyerekeket, most is tele a ház gyerekkel folyton, es amúgy is kőgazdag a sokkal idősebb férje, úgyhogy bentlakó nanny lesz, meg az összes családtag sírva fog könyörögni a gyerekért, amígy ők két hétig balin romantikaznak, mert az is kell. Hidd el, ez nem igazi történet, annyit írt már ide ez a troll, hogy 2 mondatból fel lehet ismerni.
tegnapelőtt 09:19
 39/40 anonim ***** válasza:
Ja oké mert kissé hihetetlen.
tegnapelőtt 10:16
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem 38#-as, de hiába a kőgazdagság, meg a bentlakásos nanny, a gyerek utána fog ordítani betegen. Ha csak nem kötődik jobban a nannyhez. :D Na mindegy. Ha troll, ha nem, ez a véleményem.
tegnapelőtt 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!