Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a következő...

Mit gondoltok a következő nevekről? Polett, Cintia, Glória, Imola

Figyelt kérdés
Melyikről mi az első benyomásotok?

dec. 29. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Imola szép. Glória hangzása is tetszik, de itthon nem biztos, hogy merném adni. Polett és Cintia felejtős.
dec. 29. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Polett nem tetszi, a kaki meg a szellentés jut róla eszembe.

A Cintia ilyen tipikus műkörmös dohanybolti eladónak való név.

A Glória itthon furcsa, de szeretem a Modern Családban a karaktert, ő jut róla eszembe.

Az Imola nem rossz, szeretem a virágneveket.

dec. 29. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
19%

Polett - valami komolytalan, becézett név, kis aranyos.. felnőtt nőnek nem való szerintem, olyan, mint a Fanni, bár finomkodóbb, elegánsabb. Rendkívül lányos. Nem hívnám így a gyerekem, azért sem, mert nagyon ritka(de ez mindegyik névre igaz), de ha másét hívnák így, főleg, ha passzolna a lányra, egy kis szőke vagy fekete francia beütésű "lágy" kislányra, akkor mondanám, hogy milyen cuki, illik hozzá. Most képzelj el vele egy kis gömböc sasorrú verekedős lányt.. :)

Cintia - Borzalmas név, nincs itt elég hely, hogy kifejtsem, véletlen sem adnám, ismerek ilyen névvel már felnőttet, de gyerekkorában is csak húztam a szám a nevére. Annyira rossz, nekem valami lepukkant, qrvás Barbie ugrik be róla, olcsó név.

Glória - valamiért kövér, fekete nőre asszociálok, de még úgy ahogy vállalható, csak a hangzása nem tetszik, GL az elején kicsit undin hangzik, de el tudok vele képzelni kisgyereket, akinek illik.. szerintem csak előítélet gondolom a fekete vallásos gospel miatt nálam, de még ki lehet tölteni a nevet.

Imola- Úgy hangzik, mint valami bőrbetegség, a növény is rossz, amiről elnevezték és gyanús, hogy a bőrbetegség nekem a mole angol szó miatt ugrik be. Valami nagyon gusztustalan és undi jut róla eszembe, egy Imolát ismerek, ő sem használja a nevét szívesen.

Egyébként ezek nagyon különböző nevek, ha illik a vezetéknévhez, akkor a Polett legyen, vagy a Glória. Törékeny testalkatú göndör szőke kislányhoz vagy feketéhez rövid hajjal, lányos francia stílussal nagyon menne(nyilván te öltözteted az első 10 évben). Glória meg egy kis szende barna rövidhajú kislányhoz.. Nem tudom, nagyszájú, kövér, hangos Polett az nagyon megmosolyogtat, Glóriát viszont el tudok képzelni kb bármilyennek, csak erőszakosnak nem.

Kovács Polett ne legyen, ha lehet Kovács Glória is!

dec. 30. 05:05
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Polett és Cintia tetszik.
dec. 30. 08:46
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Polett Molett,

Cintia diktátor,

Imolai Nagydíj,

Glória a szentek feje körül

dec. 31. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmasak
jan. 1. 02:08
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as, nekem van egy felnőtt Polett ismerősöm. Nagyszájú, széle-hossza egy. Ceremónia mester a foglalkozása. Hát pont ráillik. Nagyon kellemetlen nagypofáju.
jan. 1. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!