Egyszer fiút mondtak, utàna lànyt?
Figyelt kérdés
11 hetesen fiút mondtak, 16 hetesen pedig egy szonogràfus lànyt. Kètszer ràkèrdeztem, aztmondta, fiúra utaló jel nincsen. Volt màr màsnak is így ?dec. 29. 12:51
1/5 anonim válasza:
Forditva volt, lanyt mondtak, de olyan magabiztossaggal a 13. heten, hogy meg en is meglepodtem.
Vegul nekem a niftybol kiderult, hogy tuti fiu :D
Egy biztos, hogy idovel nalad is kiderul az igazsag, ahogy egyre nagyobb lesz es tobbet latnak.
2/5 anonim válasza:
11 hetesen nem mondhatja el a nemét a törvény szerint... 12 hét után lehet csak.
De amúgy nekem a lányomra a 29.hétig fiút mondtak. 32 hetesen derült ki 4d-n, hogy lány.
3/5 anonim válasza:
Nővérem gyerekét lánynak nézték egészen míg kibújt.
4/5 anonim válasza:
Baratnomnel forditva volt, egeszen a 20. hetig valtig allitottak, hogy lany, tobbszor is elhangzott. Aztan vegul felidonel kiderult, hogy fiu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!