Minél később lehetőleg. Sajnos én túl korán, 7 illetve 9 évesen vettem neki. De ha visszaforgathatnám az időt csak akkor kapna ha már ciki hogy nincs neki.
dec. 25. 09:04
2/25 anonim válasza:
Amíg tudom, addig halasztom. Nyilván, ha már ténylegesen szüksége lesz rá, fog kapni, de azt szeretném, legyen minél tovább élményeket gyűjtő gyerek és játszon, olvasson.
dec. 25. 09:07
3/25 anonim válasza:
Az enyém 8 évesen kapott anno mobilt. Nem kifejezetten ajándékként, inkább szuksegletként: külföldre költöztünk, nem beszélte a nyelvet, taxival másik varosba járt iskolába. Tablete nem volt sosem, laptopot kapott 10 évesen.
Amúgy most is kb a 8-10 éves korosztalyt gondolnám ilyennel megajandekozni.
dec. 25. 09:20
4/25 anonim válasza:
9 éves a nagyobb gyerekem, nincs neki egyik se, a miénket se használja, nincs rá igénye. Időnként tanulunk együtt rajta, de ennyi.
Szerintem telefonja leghamarabb felsősként lesz. Tabletet meg sajnos kapnak majd 5. osztályban a sulitól.
Egyébként informatikus család vagyunk.
dec. 25. 09:37
5/25 anonim válasza:
10 évesen kapott (most 12). Akkor kezdett egyedül iskolába menni, közlekedni. Plusz azon a nyáron ment először ottalvós edzőtáborba (nagyszülőkhöz ment elötte is, de azért a tábor más). Nem lóg rajat, ugyan úgy jár sportolni, a barátaival játszani, jönnek át hozzánk és ő is megy, olvas (könyvet), viber-en tud beszélgetni pár emberrel meg a diák kréta van neki telepítve. Táborból is egyszer egyszer jelentkezett be, hogy minden oké, ezt meg azt csináltak, meg küldött pár képet és ennyi, amúgy nem nyomkodta. Szülői felügyelet van a telefonon, de sokszor nincs a kezében. Pár napig volt újdonság, hogy "végre van mobilja", aztán magától kezdte "hanyagolni", néha beszél a barátaival, hogy mi a házi, átjön-e vagy átmehet-e és hasonlók, meg pár rokonnal szokott néha irogatni.
dec. 25. 09:38
6/25 anonim válasza:
Tablete van fiamnak kb 4-5 éves korától. Nem lóg rajta egész nap.
dec. 25. 09:38
7/25 anonim válasza:
Telefonja lesz, ha egyedül fog suliba járni, vagy egyedül elmegy majd itthonról. Olyan 9-10 évesen. Tabletje nem lesz, majd egy, laptopot fog kapni általános vége felé, amin tanulni, írni és játszani is lehet. Játszani időkorlattal, tanulni bármikor lehet majd.
dec. 25. 09:46
8/25 anonim válasza:
10 êvesen kapott telefon, mikor egyedül kezdett jârni suliba.
Tabletet a 8. Szülinapjàra kapott nyàron, szeptemberben tudtuk hogy a digitàlis kultúra óràk is kezdődnek a suliban, így jól is jött mert vannak hàzik amiket azon old meg.
Fontosabbnak tartom azt hogy a megfelelő felelőssègteljes hasznàlatra tanítsuk a gyereket, mint sem hogy teljesen eltiltsuk a digitàliseszköz hasznàlattól
dec. 25. 12:20
9/25 anonim válasza:
Telefont 6-7 éves kortól, ha iskolába bejárós, vagy nem helyben dolgozok sem én sem a párom.
De persze nem csúcsmodellt, az 50 ezres kategóriában.
Ha nem bejárós és helyben dolgozok 10. születésnapjára kapna telefont, 100 ezer alatt, gimire választhatna drágábbat.
Tablet helyett inkább laptopot, 10 éves kortól, aztán gimire szintén egy komolyabbat vagy egy asztalit.
dec. 25. 16:56
10/25 anonim válasza:
10 éves, most kapott telefont szeptemberben mert már buszozik egyedül az iskolába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!