Szűkös keret mellett mennyit költötök a párotok gyermekeinek a karácsonyi ajándékára?
Figyelt kérdés
Közös vagy külön kasszán vagytok?
3000Ft/fő tényleg nagyon kevés?
tegnap 11:59
31/33 anonim válasza:
Nem az ajándék értéke a lényeg, hanem hogy örül neki a gyerek s kérte!!! Utálom az ilyen anyagias gyökér embereket. A gyerek nem az értékét nézi sohasem, hanem hogy kapott valamit, aminek örül! Biztosan meg fogják becsülni és tudják, hogy nem telik másra. (Nem tudom, hány évesek.) Szomorú, hogy ilyen anyjuk van, mint az a nő.
32/33 anonim válasza:
mikor 5 éves voltam, nagyon szegények voltunk, nem futotta ajándékra, ételre se nagyon. Anya varrt nekem egy pólóból és maradék anyagokból párnát, a mai napig a kedvencem.
Ne foglalkozz azzal a nővel kérdező, a te ajándékaid ezerszer értékesebbek.
33/33 Derjaderja válasza:
28. Szerintem ez így teljesen oké. Igazságos az elosztás, sőt, a saját munkád, idős tetted bele.
Nincs jelentősége, hogy ki mennyi pénzért ad, mert a lényeg, hogy szeretettel és figyelemmel vagy egyformán a gyerekek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!