Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szűkös keret mellett mennyit...

Szűkös keret mellett mennyit költötök a párotok gyermekeinek a karácsonyi ajándékára?

Figyelt kérdés

Közös vagy külön kasszán vagytok?

3000Ft/fő tényleg nagyon kevés?

ma 11:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Közös kasszanal mondjuk evidens, hogy minden egyes gyerek ugyanolyan értékben kap ajándékot. Anya gyerekei is, apa gyerekei is és a közös gyerekek is. Külön kasszánál meg olyan értékben illő vásárolni a másik gyerekének, amilyen értékben ő vásárol a te gyerekednek.
ma 12:45
 12/32 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg jó lenne tudni a gyerekek korát, nemét de pl az én 4 éves lányom 3000 Ft alatti ajándékai az ujjbáb a Pepcobol 1500 Ft-ért, egy 3D mesekönyv 2500 Ft és a Temuról rendeltem neki színes ceruzát és filctollat. A 9 hónaposom sem kap nagy értékű cuccokat. Vannak pl Pepcoban 3000 alatt ruhák, drogériákban parfümök, olcsóbb könyvek, mesekönyvek, nagyobbaknak sminkcuccok. Sokaknak 3000 Ft sincs ajándékra, szóval szerintem nem gáz csak meg kell találni azt, amivel örömet lehet okozni! 🥰
ma 13:43
 13/32 harebell ***** válasza:
86%

Nem lehetetlen kihozni ennyiből, egy-egy könyvet, játékot találni ennyiért azért minden életkorúnak.

De szerintem egyszerűbb, ha összebeszéltek, összedolgoztok, közösen vesztek. Persze attól is függ, mióta vagytok együtt, mennyire működtök már családként.

ma 13:50
 14/32 anonim ***** válasza:
71%
Ha együtt élnék vele, akkor alap, hogy vegyen ő nekik a nevemben is közöset, én nem vennék külön. Max beleadnék, ha külön kasszán vagyunk.
ma 14:18
 15/32 anonim ***** válasza:
14, akkor az is alap lenne hogy a tieidnek meg csak te vennél ajándékot az ő nevében is, a közösét meg feleznétek?
ma 14:49
 16/32 anonim ***** válasza:

Nem sok, de ha nincs, mit tehetsz mást?

Ha nem éltek együtt, de már ismered a gyerekeket, nem kell nagy ügyet csinálni belőle,apró személyes ajándék.

Közös kassza, közös gyerek is, közösen adnám.

ma 14:50
 17/32 anonim ***** válasza:
47%
Én külön kasszánál ebbe nem adnék bele, ha az apa és a volt párja adják össze.
ma 14:50
 18/32 anonim ***** válasza:
53%

Igen, jó lenne tudni a státuszt.

Mert ha fiatal kapcsolat, találkoztál 2x a gyerekekkel, vagy már több éve együtt vagytok, de most költöztetek össze, nem ugyanaz.

ma 14:54
 19/32 anonim ***** válasza:
70%
17es, oké, de akkor a pasi se fizessen a kérdező gyerekeinek egy zsömlét se ugye? Tehát ha négyen laknak, kérdező fizesse a kaja meg a rezsi 3/4ét plusz a gyerekek összes dolgát?
ma 14:56
 20/32 anonim ***** válasza:
36%
19 Hát elvileg igen. Azoknak is van apjuk. Ha nagyon szűkös lenne a keret, akkor nálunk így lenne.
ma 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!