Szűkös keret mellett mennyit költötök a párotok gyermekeinek a karácsonyi ajándékára?
Közös vagy külön kasszán vagytok?
3000Ft/fő tényleg nagyon kevés?
Nem gondolkodtam ezen. Alapból nem jöttem volna össze olyan pasival, akinek van gyereke. Ahogy nem élnék együtt másik férfival, ha a fiam apjától elválnék.
22
Pedig ezzel én is így vagyok. Ha nem is egyedül, de amíg kicsik a gyerekek, nem költöznék össze senkivel.
Én annyit, amennyit ő az enyémre. Ez kb 6ezer ft körül van. Nekem egy gyerekem van, neki 3, így mondogatja hogy én ne annyit, de hát ilyen összegben találtam jó dolgokat nekik.
Mi nem élünk (még) együtt, lassan alakulnak a dolgok, én a válásom óta elég óvatos vagyok.
Nem tudom, kinek mi a szűkös keret, persze lehetne ennél is szűkebb, akkor még kevesebbet költenék. Szerintem az egyensúly a lényeg, hogy mindenki gyereke ugyanannyit kapjon.
Azért engem nem ért váratlanul, hogy karácsony lesz, tettem félre pénzt ajándékokra és nem is az utolsó pillanatban álltam neki agyalni...
Mennyi idősek a gyerekek?
Együtt élünk, nagyjából külön kasszán vagyunk. Igen, nekem is vannak gyermekeim, nekik is kb ilyen értékben adok ajándékot. A fiúk 5 db-os autókészletet fognak kapni, az enyémnek lesz hozzá autópálya is, de azt én csináltam, a párom fia nem szereti az ilyen cuccokat. Az ő kisebb lányai (velünk élnek) gyöngy ékszer/gyöngy állat készítő szettet kapnak és a babáikhoz ruhákat. Nem boltit, hanem én válogattam össze hozzá a gyöngyöket és én varrtam a ruhákat is. A nagyobb fiai közül a kisebb könyvet kért, együtt vettük meg antikváriumból, a nagyobb a telefonos játékához kért valami kiegészítőt. Az én középsőm új tűket kért a darts táblájához, a nagynak meg az egyik polcos szekrényét alakítottam át az elképzelése szerint.
Nem most kell megvennem az ajándékokat, már jó ideje kigondoltam, rakosgattam, csináltam, csak most bukott ki a kislányok anyja, hogy milyen gagyi ajándékaik lesznek. 🤷♀️
Vegyen kedves anyuka saját gyerekének drága ajándékot.
Mekkora bunkó.
Szülők többsége nem fektet ajándékba ennyi energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!