Az Eta névről mi a véleményed?
Figyelt kérdés
dec. 10. 20:16
2/12 anonim válasza:
Ki akarja a nevét egy terrorszervezetről elnevezni?
4/12 anonim válasza:
Így hívták a nagymamámat (Etelka ❤️). Biztos nem adnám a gyerekemnek, lehet, hogy emiatt, de nagyon régimódinak tartom.
5/12 anonim válasza:
Nekem meg a punkegyüttes és a porszívó ugrik be 😀
Egyébként szerintem az Eta sokkal jobb, mint az Etelka (és bár valóban önállósult becézés, nekem azért nincs ezzel különösebb bajom ebben az esetben, mert az eredeti EtelKA is olyan becenév hangzású a végződés miatt.)
6/12 anonim válasza:
Nekem mondjuk pont az Etelka tetszik jobban.
(30 éves vagyok, életemben nem láttam ETA porszívót, mégis az ugrik be az Etáról)
Vagy nem tudom létezik-e Etel formában, esetleg az is jobb, ha ódzkodsz attól, hogy KA.
7/12 anonim válasza:
Alapból nem tetszik, de a terrorszervezet, porszívó, punk együttes se dob sokat rajta, vagy etus a szomszedokbol.
9/12 anonim válasza:
A 90 éves szomszéd néninket hívják így.
Nagyon öreges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!