Van itt olyan anyuka, aki szereti a gyerekét, de rossz anyának tartja magát?
Azt mondják aki szereti a gyerekét, az nem rossz anya, én tiszta szívből szeretem a gyerekem, de tudom hogy nem vagyok jó anya. Vannak nálam rosszabbak, de hiába vágytam rá, nem vagyok anyatípus. Nem vagyok türelmes, nem vagyok kreatív, nekem szenvedés egy 3 évest tartalmasan szórakoztatni. Nem vagyok következetes, néha rászólok valami miatt, másnap ha rossz passzban vagyok, ráhagyom. Unatkozom itthon, nemrég mentem vissza dolgozni, azóta jobban vagyok lelkileg, emiatt is bűntudatom van. Szükségem van az énidőre, ha egy héten nincs legalább egy szabad délutánom, akkor rosszkedvű, türelmetlen, motiválatlan leszek, és még sorolhatnám.
Van itt még így valaki?
13: hulye vagy. A #12 nem szar anya azert, mert munkabol hazamenve szeretne egy kicsit pihenni. Es ahogy olvasod, nem utasitja vissza a gyereket, ugyanugy tologatja a kisautot, csak eppen nem szereti. Amivel nincs semmi problema.
Nalunk ferjem fiaval kellett folyamatosan, 2 even keresztul (5-6 eves koraig) autokat tologatni, mar megoszultem benne.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!