Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyivel kerül többe 3....

Bogica0616 kérdése:

Mennyivel kerül többe 3. Baba, gyerek nevelése 2.- höz képest?

Figyelt kérdés
tegnap 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 Mert a támogatással próbálják kompenzálni azt, hogy 3 gyerekkel már fizikailag, idegrendszerileg rohadt nehéz.

Ennek a támogatási rendszernek az a lényege, hogyha fizikailag hajlandó vagy bevállalni a 3. gyereket, akkor anyagi gátja ne legyen. Azért adókedvezmény és hitelelengedés a formája, nem a családi pótlék növelése, hogy azokat ösztönözze, akik nem a nyomorba akarják szülni azt a harmadik gyereket, hanem dolgozó, hitelképes emberek. Nem az a cél, hogy a támogatásból éljen az egész család, csak az, hogy a 3. gyerek lehetőleg ne legyen plusz anyagi teher a kettőhöz képest, hogy minél többen merjék bevállalni.

tegnap 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
10es, Nincs ingyen utazás csak a MÁVnàl, ott is csak családként, máshol nincs ilyen. Étkezés sem ingyenes, 50%os, de az sokaknak jár mér,nem egyedi. A 2 gyerekesek semmit nem fizetnek a 3 gyerekeseknek. Ugyanis azok is dolgoznak,adóznak.
tegnap 21:13
 13/17 Derjaderja ***** válasza:

12. Hát a MÁV azért elég kiterjedt valami.

Nálunk az óviban ingyen van a 3gyerekeseknek az étkezés.

Én azt nem írtam, hogy a 2 gyerekesek fizetnek a 3gyerekeseknek, hanem azt hogy ők nem kapnak semmit. Másrészt meg azért ha az ovisok nagy része ingyen eszik akkor valaki csak fizeti, nem?

Három gyerekre ott a babaváró, és ez sem igazságos amúgy.

Ott vannak a csókok stb.

Szerintem eléggé szivatva vannak azok akik tényleg dolgoznak, mert lássuk be az anyák azért nem az igazi munkaerők.

tegnap 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

13#Mávval csak akkor utazik ingyen,ha az egész család megy, ha csak a gyerek,akkor csak 14 év alatt, ha szülő 1 vagy 2 gyerekkel,akkor sem.

Az ovi önbevallásos,ott szinte mindenkinek ingyen van.

Iskolában már nincs.

A 2 gyerekesek is kapnak adókedvezményt,cspt, egyedül az étkezési kedvezményt nem. Ez az a nagy dolog?

A babavárót nulla gyerekre is fel lehez venni. Az sokakkal nem igazságos amúgy. De egyébként egy hitel.

A CSOK-ot is fel lehet venni 2 gyerekre is, és valljuk be ma már nem igazán segítség.

Az,hogy egy nő mennyire jó munkaerő nem függ az anyaságától. Ez elég pejoratív.

tegnap 21:43
 15/17 Derjaderja ***** válasza:
14. Akkor én mire fizetek havi 20.000 forintot a két óvisnak?
tegnap 21:50
 16/17 Derjaderja ***** válasza:
14. Felvenni fel lehet, de a 3 gyerekre ajándék 10 millió, a 2re 10 millió hitel.
tegnap 21:51
 17/17 Derjaderja ***** válasza:
Egy nő bármennyire lehet jó munkerő de nem a nőkről hanem az anyáról van szó, azt meg szerintem látjuk hogy szart se érünk mint munkaerő.
tegnap 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!