Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan ,hogy a család anya...

Van olyan ,hogy a család anya szerelmes lesz egy másik férfiba és ennek mi lesz a vége?

Figyelt kérdés

Környezetetekben esetleg volt ilyen?

Vagy valaki tapasztalt már ilyet?

nov. 24. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen, egy barátnőm beleszeretett egy másik férfiba, elhagyta érte a férjét és a gyerekeit. A gyerekek akkor már nem voltak olyan kicsik, de az apjukkal maradtak.
nov. 24. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

"A gyerekek akkor már nem voltak olyan kicsik, de az apjukkal maradtak."

Ezt nem is csodálom.

nov. 24. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Volt, az illető az elején kisétált az egészből, amúgy se volt túl komoly a másik férfi részéről.
nov. 24. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Lehet két szék közül a földre esik a szerelmes család anya. Ez a gyakoribb.
nov. 24. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Igen, szerintem gyakori, sajnos. A férjem édesanyja is így volt, amikor ő még csak 3 éves kisfiú volt, lelépett egy másik pasival, a párom az apukájával maradt, aztàn persze anyuka visszatért, mert a nagy szerelemből nem lett semmi hosszútávon. Végül aztán elváltak, nem maradtak együtt, anyósom újraházasodott, még 2 gyermeke született. Számomra az a legbicskanyitogatóbb, hogy állandóan azt hangoztatja, hogy neki a gyerekek jóléte volt mindig a legfontosabb, él-hal a gyerekeiért, teljesen piedesztálra emeli magát stb.

Számomra pedig annál nincs visszataszítóbb, ha egy anya eldobja a gyerekét egy fasziért.

nov. 24. 20:07
 6/12 A kérdező kommentje:

5-es

Egyetértek.

nov. 24. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Több ilyen apa van még mindig. Mind2 undorító!
nov. 24. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Van!

Elvàlnak és mindenki megy a maga útjàn.

Ha két értelmes felnőtt (a viselkedésük is az) akkor lehet közös felügyelet a gyerekekre. Ismerek ily pàrt. Attól H a nő màr más pasira vàgyott, még a férje jó apa.

Szóval a végkimenetel szàmos lehet

Persze ismerek olyat is ahol a férfijúi büszkeség foggal körömmel harcolt a gyerekekért. Aztàn 2 hónap múlva màr a nagyi istàpolta őket hétköznap mert apu ràjött H ez azért nagy meló!

nov. 24. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
1 kivétellel csak férfiról tudok ilyet. Annál az egynél elváltak, ment mindenki a maga útján tovább, gyerekek anyával maradtak. Ma már mindkettőnek más párja van.
nov. 24. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Többet is. 2 volt kolléganőm, közel egy időben. Az egyiknek már fiatal felnőttek voltak a gyerekei, a másiknak nem tudom pontosan, még nem felnőttek, de nagyobbak. A legkisebb talán 8-10. (Mindkettőnek 3 van.)

Meg ismertem egy apukát, akinek a 2 fiának az anyja lépett le, amikor még 3 alatt voltak.Amikor én megismertem őket, a kisebbik is 10 volt már. Egyáltalán nem tartotta velük anyuka a kapcsolatot, évek óta nem látták, nem is fizetett. Apuka nagyon szépen nevelte a gyerekeit. Később született még egy fia egy másik nőtől. Már ők is elváltak, de ott anyukánál maradt a gyerek. Apuka viszont rendszeresen elvitte, foglalkozott vele úgy, mint akiket ő nevelt és a gyerekek is testvérként szerették egymást. Amikor én megismertem, egy újabb nővel volt együtt, nagyon kedves pótmamája volt a gyerekeknek. Nem tudom, tőle lett-e gyerek.

nov. 25. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!