Visszataszítónak érzem magam, de szerelmes vagyok egy csodás férfiba. Hogyan szedjem össze magam?
Körömrágásnál önuralmat kell tanusítanod
Nem kell a világot komolyanvenni, mert attól folyton kiidegel, inkább tartalékold a saját energiáidat, a Soma Mama Gésa a VNTV-s interjúban azt mondta, valami olyat, hogy nem engedheti meg magának , hogy bármelyik pillanatban szomorú legyen. Vagy valami ilyesmit mondott, hogy nem akarja megengedni magának, hogy rosszkedvű legyen; vagy ilyesmi. Azt hiszem, ott mondta, és valami ilyet mondott. De tehát jó gondolat.
|||Meg még pl legyél nyugodtabb, ne vedd föl a világ dolgait, ne zsörtölődj miattuk, ami egy másodperce volt, az már elmúlt, ne a múlton rágódj,a Villás Béla meg pl olyat szokott mondani, hogy Isten a jelen lakója.
||| Na, és szal, az a lényeg,hogy ne a múlton rágódjunk, és ne a jövő miatt aggódjunk,hanem hozzuk ki a jelen pillanatból a lehetőségekhez képest a maximumot. És még olyat is olvastam, hogy a múlt már nincs, a jövő pedig még nincs.
|||
És pl ha szeretnél valamit, ne stresszelj rá, ne görcsölj rá, hanem pl érezd a magadénak már most , a jelenben. (Embert amúgy ugye nem lehet birtokolni, de ezt is hallottam még; hogy tehát pl akkor mondjuk mondjukúgy, hogy érezd magad méltónak arra, hogy legyen neked egy párkapcsolatod.:))
*remélem, jól írtam le mindent, az érezd a magadénak az ugyebár tárgyakra vonatkozott
és de pl lehet azt tárgyakra is, hogy érezd magad méltónak ,hogy legyen neked
meg még,hogy szóval párkapcsolatnál is lehet azt
Tehát ez így két külön dolog volt, csak egybe írtam le, de tehát remélem, hogy jól írtam le ezeket; amúgy ezek sem sajátok, de tehát fontos, hogy nem kell őket ezt az utóbbi kettőt összemosni; és szeretek mindenkit; és remélem, jól írtam mindent. ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!