Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Milyenek vagytok,...

Fiúk! Milyenek vagytok, amikor nagyon szerelmesek vagytok egy lányba?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bolondok :D A szó jó és rossz értelmében egyaránt.
2021. máj. 19. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 de ezt, hogyan kell elképzelni? Ha felhívja a lány, hogy azonnal menjen a srác, hajnal kettőkor, akkor mennek?

Én lány vagyok, és még nem volt belém szerelmes senki sem (vagy nem tudok róla), így nem igazán tudom, de érdekelne :D

2021. máj. 19. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

(#1 vagyok...)

Adott esetben igen... :D

Lehet, hogy volt már, azt sosem lehet tudni.

2021. máj. 19. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Olyankor nagyon szerelmesek vagyunk.
2021. máj. 19. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Na de hát kijárási korlátozás van, gyerekek.
2021. máj. 20. 04:01
 6/8 Resistor válasza:
86%
Ez a "bolondok" szó a legjobb jellemzés. Ha ír atjössz e bármikor is akkor átmész. Mindig veled akar lenni. En pl baratnomnek kedveskedni szoktam csokikkal. Minden alkalmat megragadok, hogy vele lehessek. Mindig boldog vagyok ha vele lehetek meg akkor is ha eppen elotte megsertett valamivel. Munka vagy suli utan gyakran kiserem haza. Egyszerűen leírhatatlan érzések forognak bennem. Én 19F vagyok volt már kapcsolatom, de most tapasztalom, hogy tenyleg szerelmes is vagyok, de hidd el ilyenkor a fiúk nem normalisok, szamotokra jó értelemben.
2021. máj. 22. 02:20
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Hülyék.
2021. máj. 24. 19:55
 8/8 anonim válasza:
0%
Én mindig, de tényleg, mindig ott voltam mikor kellettem, velem nevetett, sírt, szórakozott, rengeteget voktunk együtt aztán nagy nehezen elmondtam neki, de ő csak barátként érzett és meg sem akart próbálni másként nézni rám. Azóta nem a barátom és annak sem teszek ennyi mindent aki viszont kedvel...
2021. máj. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!