Július 29-én született a fiam, az apja eddig kétszer látta de szoros kapcsolatot akar vele. Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
ma 12:52
1/13 anonim válasza:
Az én fiam szeptemberben lett 2, az ő apja is mondogatta, hogy mindenképp kapcsolatot akar.
Én mindig küldöm a képeket, azokra reagál is, de több, mint 2 év alatt azt hiszem, hogy összesen 4x látta (ebből egyszer véletlenül futottunk össze, egyszer meg az apasági aláírásán...).
Hátha nálatok összekapja magát, én most indítom a kizárólagos felügyelet iránti kérelmet...
2/13 anonim válasza:
Nem tudom milyen az apa, de ha nem veszelyes a gyerekre, akkor en engednem termeszetesen. Az volna a legjobb, ha jo apja lenne a gyereknek attol meg, hogy kulon eltek. Viszont mondani ugye…barmit lehet.
Ha eddig nem torte magat, nem tudom hogy mi lesz ezutan, de lehet megbanta es eszhez ter, ki tudja.
3/13 anonim válasza:
1, nincs kizárólagos felügyelet, az új ptk ezt a fogalmat nem ismeri. Azt leírhatjátok, hogy te gyakorlod egyedül a felügyeleti jogokat, de ettől még az övé is megmarad, azt csak indokolt esetben korlátozza vagy vonja meg a bíróság (bántalmazza, veszélyezteti a gyermeket). Még ha le ís írjátok, hogy egyedül gyakorlod, akkor is kell az aláírása pl iskolai biratkozáshoz, mert az alól csak a korlátozás mentesít.
4/13 anonim válasza:
És mit jelent a szoros kapcsolat nála? Gyerektartást fizeti?
5/13 anonim válasza:
felőlem aztán lehet pirospacsizni, de én ismerem a jogszabályt, alkalmazom, és akár hivatkozást is tudok hozni...
6/13 A kérdező kommentje:
Még azt sem fizetett
ma 13:45
8/13 anonim válasza:
Ha gyerektartást se fizetett meg 5 hónapja a gyereket 2x látta akkor itt nincs miről beszélni.. Gondolom megvárja míg felnő és akkor kerül majd elő amikor már nincs " gond" a gyerekkel.. Ha meg gyerektartást se fizet, akkor meg végképp no comment. Elismerte a gyereket legalább?
10/13 anonim válasza:
Gratulálok a párválasztáshoz, meg hogy rögtön gyerek is kellett vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!