Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevállalnátok úgy egy második...

Bevállalnátok úgy egy második babát, ha attól félnétek, hogy fiú lesz?

Figyelt kérdés

Van egy 8 éves kislányunk, és egyre többet gondolkozunk egy második babán. Én vagyok az akadálya, hogy még nem jutottunk döntésre, mert az a helyzet, hogy egy fiúval nem tudnám elképzelni az életemet. Félek, hogy nem tudna úgy "beilleszkedni" a családba.

Mit tennétek a helyemben?

nov. 23. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek ekkora problémát jelent a gyerek neme, akkor nem kell több gyereket vállalni. Gondolom tisztában vagy vele, hogy 50% az esély arra, hogy fiú lesz, ami azért nem kevés ugye. ....
nov. 23. 14:15
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Az a kérdés hogy melyik érzés nagyobb benned? Az hogy babát szeretnél, vagy az hogy nehogy fiú legyen.

Szerintem ha igazán vágysz egy babára és kisfiú lesz akkor túl tudsz ezen lépni.

nov. 23. 15:00
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom, a legfontosabb, hogy egészséges legyen! Egy kisfiút ugyanúgy lehet szeretni, szomorú, hogy nem így gondolod. Még egy picit megértenélek, ha az első fiú lenne és nagyon vágynál egy lányra IS. De így szomorú.
nov. 23. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Ezt úgy mondom hogy fiam van, imádom , nagyon jó gyerek, elsőre úgy éreztem hogy teljesen mindegy a baba neme. Másodjára viszont már lányt szeretnék, mert nekem pont az lenne a vágyam, hogy mindkét nemből legyen egy. Több ok mellett ez is egy, amiért valószínű nem lesz második gyerek. Nem akarok irreális elvárásokkal nekimenni egy új terhességnek.
nov. 23. 15:58
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyet sem szabadott volna ilyen embernek vállalni. Hánynom kell tőled. Az egyik munkatársamnak 3 éve halt meg a babája, alig sikerült neki másik. Volt még egy nő, aki 20 évet várt a gyerekre. Neked meg nem midegy mi lesz. A lehető legkomolyabban kérdem, hogy mi ennyire jó egy kislányban, hogy ennyire felsőbbrendűek sok ember számára ? Van kisfiú és kislány is a rokonságomban. Szóval komolyan nem értem miért ennyire különlegesek
nov. 23. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira megérdemelnéd, hogy a kislányod 15 évesen kitalálja, hogy ő inkább fiúnak érzi magát... Kíváncsi lennék hogy "illeszkedne a családodba"...
nov. 23. 22:44
 17/21 anonim válasza:
85%

Én apaként ugyanígy nem tudtam mit kezdeni a gondolattal, hogy lesz egy lányom a fiam után. De nem lehet "rendelni", mint egy pizzát tetszőleges feltéttel.

Beletörődtem, elfogadtam a tényt és persze most imádom.

Ezen fogsz átmenni, ha fiú lesz. Ne tántorítson el csak ez a következő gyermekáldástól!

nov. 23. 23:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudna beilleszkedni a családba" egy csecsemő???

A babát te illeszted be a családba. A te dolgod, a te felelősséged.

Ezzel most igazából azt mondtad, hogy nem akarnád a családba beilleszteni.

A valasz egyértelmű. Ne legyen több gyerek.

nov. 24. 09:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is féltem ettől, fiú lett, mégsincs semmi problémánk. Szerintem ez ilyen buta terhesség előtti para és valószínűleg alaptalan. De ha te nem érzed biztosnak magad, érdemes lehet egy pszichológussal kitárgyalni a témát.
nov. 24. 20:10
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

Oszt miért nem tudna beilleszkedni? Tán a férjed is nő??? Nem lenne előtte minta vagy nem szeretnéd eléggé?

Nem lenne jó, ha pár év múlva tudnál a naggyal csajos programot csinálni, apa meg addig fiúsat a picivel?

Nem érdemelsz egyet sem...

tegnapelőtt 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!