Mennyire lenne megbotránkozó ha egy kislányt úgy hívnak, hogy Málna vagy Bodza?
Figyelt kérdés
Mennyivel lenne másabb mint egy Kamilla, Ibolya, Virág...
Gúnyolhatóságban láttok e kivetni valót?
Vannak ezeknél rosszabb nevek is?
Nyilván a vezetéknévtől is függ de nem olyan a vezetéknév mint Erdei...
pl.Pásztor Málna hogy hangzana vagy Pásztor Bodza?
Ez a kettő jöhet szóba, ti melyiket adnátok?
Ha egyiket se akkor inkább ne reagálj. :)
tegnap 23:26
1/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, szerintetek milyen vezetéknevekkel tudjátok ezt a 2 nevet elképzelni?
tegnap 23:41
2/6 anonim válasza:
Bodzát ismerek. Szóval legyen Málna, mert olyat még nem ismerek.
3/6 anonim válasza:
Bodza lett volna a lányom.(Csak fiú lett.) A Málna nekem egyáltalán nem az a kategória. Bodza ugyanolyan név, mint a Virág, Ibolya, Kamilla stb. A málna meg a kedvenc gyümölcsöm.
4/6 A kérdező kommentje:
Örülök ennek. :)
Bodza talán jobban tetszik a Málnánál de mindkettő szép szerintem.
Bár a Bodzát nem tudom, hogy lehet becézni de ez nem annyira gond.
tegnap 23:58
5/6 A kérdező kommentje:
3-Igen, éreztem valamit, hogy a Málna mégis másabb mint egy Bodza.
ma 00:04
6/6 anonim válasza:
Én pont olyat akartam direkt, amit "nem lehet becézni". Bár, úgyis becézik és amit "nem lehet" annak annál durvább becézéseket találnak. De mindegy, úgy vagyok vele, hogy én nem becézem(a nevét), ha meg őt zavarja, ha becézik, majd megoldja. A kisfiamnak is olyan lett amúgy, de a Bodzát már akkor eldöntöttem, amikor adható lett. Annyira biztos voltam benne, hogy lányom lesz. Kicsit rossz azért, hogy nem lesz, de már nem adnám a kisfiamat. Viszont a fix nevem kihasználatlan maradt☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!