Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan jó ez a Lidl-s...

Tényleg olyan jó ez a Lidl-s konyha?

Figyelt kérdés
nov. 14. 17:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A gyerekek szeretik a kiskonyhát. Nekünk nem Lidl-ös van, hanem valami ezer éves kis egyszerű. De a két évesem nagyon szereti. Ahogy írták is, azért megy mindenki a Lidl-ösre mert aránylag olcsó.
nov. 15. 17:35
 22/29 anonim ***** válasza:

Csak összehasonlításként

Kislányom kapott ajándékba (nagyszülőktől) Ikeás fa konyhát. 45 ezer forint volt!

Barátnőméknek Lidl-s van, az ugyanolyan klassz és 22 ezer forint! Feleannyi. Mindketten imádják a kiskonyhájukat. 2 évesek.

nov. 16. 13:14
 23/29 anonim ***** válasza:
27%
Nekem volt gyerekkoromban kis műanyag konyhám. Imadtam, húgomat is kiszolgálta ő is szerette. Hogy most ezen a lidlös konyhán mi olyan nagy pláne, nem értem. Neten nagyjából bárhonnan lehet rendelni ilyet.
nov. 17. 09:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a lényeg. Hogy ugyanolyan szuper mint a többi, de sokkal olcsóbb. Azért ezt nem olyan nehéz megérteni, hogy sokan szívesebben adnak ki 20.000 forintot, semmint 35-40.000 forintot 🙄
nov. 17. 10:01
 25/29 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, úgy hogy egy próbát megér, ha neki nem lesz jó, akkor már 1-2 év múlva jó lesz a húgának, akivel most vagyok terhes.
nov. 17. 11:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdés, kapsz-e még ennyi nappal az akció kezdete után. Nálunk (kisváros) az első órákban elvitték mind.
nov. 17. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

26-os, akkor elvittek, de raktak meg ki folyamatosan.

Iden es tavaly is egyebkent nagyon jol felkeszultek es toltik az arut.

Nalunk egyebkent meg pentek este is volt konyha (megyeszekhely). Most nem tudom, nem jartam arra.

nov. 17. 13:12
 28/29 anonim ***** válasza:

Nálunk nem ezt látom vagy pedig folyton újra elviszik, másnap reggel már alig maradt vmi a fajátékokból, feltöltésnek semmi nyoma nem volt. Kb. 20 kiskonyha volt kint csütörtök reggel, az hamar elfogyott

nov. 17. 14:30
 29/29 A kérdező kommentje:
Tegnap még volt egy csomó, szerintem, holnap is lesz belőle.ha nem, akkor nézek másikat az interneten.
nov. 17. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!