Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg olyan jó ez a Lidl-s...

Tényleg olyan jó ez a Lidl-s konyha?

Figyelt kérdés
nov. 14. 17:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Ár érték arányban nagyon jó

3 évesen kapta a kisebb, még a 9 éves lányom is jókat játszik benne

nov. 14. 18:40
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk évek óta bírja 2 gyerek mellett. 2 dolog nem tetszik benne.

1. Nehezen nyitható ajtók

2. A sütő oldalra nyílik.

A lányom azért esik el sokszor, mert rángatja az ajtót, nem tudja kinyitni.

nov. 14. 18:59
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Tavaly az Auchanos konyhát vettük, ugyanúgy fából van, talán néhány gombbal, lámpával kevesebb van rajta mint a lidls konyhán és árban kb ugyanaz volt. Ellenben nem kellett közelharcot vívni érte.

A fiam amúgy szereti 3,5 éves most. Nyílván többet autózik mint főz de azért minden nap odamegy, nyomkodja kicsit.

nov. 14. 19:35
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

A keresztlànyomnak vettem 2 éve.

Nagyon szereti még most is.

Strapabíró, ès esztétikusabb mint a régi műanyag konyhàk (az én lànyomnak ilyen volt még)

Nagyon sok jàtékkal talàlkoztam màr (3 gyermekem van és bébiszitterkedem)

Nem véletlen hogy ez a kis konyha tényleg nagyon sok kisgyerekes csalàdban megtalàlható

nov. 14. 19:39
 15/29 anonim ***** válasza:
86%

A férjem nyitásra ment érte, még kapott.

Általában a Lidl-ös fajátékokkal nagyon elégedett voltam, plusz neten fa kiskonyha sokszor a duplájába kerül.

Ennyiért gagyi műanyagot vettünk neki gyereknapra, egy csomó része eltört. Fát akartam, vártam volna vele a szülinapjáig (február vége), de most megvettük előre.

nov. 14. 21:42
 16/29 anonim ***** válasza:
83%
Én csak nézegettem egyelőre, de ami igen erősen ez mellett szól a többi neten kapható al szemben, hogy állítható a magássága. Az átlag neten kapható kiskonyha 80 cm magas, a kisfiam 1 éves, most 80 cm... 5 évesen görnyedne mellette, ez a Lidlis alapból magasabb és ha jól néztem 15 centivel meg lehet emelni a lábát.
nov. 14. 22:00
 17/29 anonim ***** válasza:
5%
Fogyasztó társadalom.. Agy meg 0. Lényeg, hogy birtokoljuk, mert masnak is van és ezt mutatja a tv, újság, a TikTok..
nov. 14. 23:13
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Nekünk ikeás van, mert ajándékba kaptuk, de ha nekem kéne venni, a lidlsnek több a bizgentyűje. 😅

Bár az ikeás mellett szóljon, hogy irtó masszív, tudom nem ez a kérdés, de szempont. 2 fiam van, amiket már kapott, minimum az ajtajának ki kellett volna törnie és semmi. Kicsit karcos, de ennyi. Nálunk mondjuk mindent is játszanak vele, csak főzőset nem, szóval ha beruháznék, csak akkor, ha tudnám, hogy szeretnek ilyet szerepjátékozni.

nov. 15. 05:33
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően a kiskonyha jó kis játék. Az én gyerekeim imádják, bár nekünk egy használt van és nem Lidl-ös. Az, hogy hol veszed meg, szinte mindegy, de azért szeretik a Lidl konyhát, mert ár-érték arányban nagyon jó.
nov. 15. 09:06
 20/29 anonim ***** válasza:
Mi is azért választottuk a lidl-s kiskonyhát mert ár-érték arányban ezt találtam a legjobbnak. Aztán karácsonykor kiderül hogy a kisfiamnak is tetszik-e.
nov. 15. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!