Tényleg olyan jó ez a Lidl-s konyha?
Nem tudom, de már tavaly óta mondogatom a férjemnek hogy jó lenne a lányunknak megvenni most majdnem két éves lesz karikor. De most is azt mondta vegyünk mást..
Szóval én is várom a válaszokat. Kivi vagyok. :D
Az én gyerekeim is szeretnek főzni velem a konyhában. Ezert vettünk egy ilyen konyhát, ezermillió kiegészítőt. Hát le se szarják.
A konyha amúgy nem rossz. De én ennyi pénzért meg nem vettem volna (férjem vette). Nem egy nagy durranás
Nalunk a 3 éves fiú tavaly kapta (nem a lidliset), es szereti, neha csinal benne kávét nekem, szokott főzni, boltosat játszik a kiegészítőkkel.
Fejlődés szempontjából jó, a szerepjátékot támogatja.
Ár-érték arányban a legjobb!
Kislányom 2 éves, kb fél éve van meg (használt) mai napig főz vele. Vagy én kérem meg, hogy főzzön egy levest nekem, amíg én elmosogatok. Főz a babàinak is. Cuki
Ar-ertek aranyban verhetetlen szerintem a kisebb konyha, sokat nezegettem, gondolkoztam en is, hogy mit vegyek, de ez nyert. Ma vettem meg, szoval tapasztalatom nincs, de szerencsere nem is kellett verekednem erte, ahogy mindenki irja, csak besetaltam a lidl-be delben es volt meg kint egy csomo :D
Viszont nyilvan mas is jo, nem csak ez, max dragabb lesz. Pl az ikeas is asszem hasonlo, meretben is, aztan 45 ezer.
Ehhez kepest a 22-24 ezres lidl jobban hangzik, de nyilvan nem kotelezo pont ezt venni :D
Aldis "csendesebb", mi annó direkt azt vettük, hogy ne zenebonáljon nekünk. Bőven elég a kőre leejtett fa-, fémedények hangja. ;) Egyébként külsőre ugyanaz.
Lányom 3 éves volt, amikor kapta. Most 9 és simán odaáll még (görnyedve) az 5 éves öccse mellé főzni (neki még magasságban is jó). A kicsi ott tanult meg felállni mellette, 8 hónaposan rakosgatta az elemeit.
Szóval abszolút megérte az árát, kihasználtuk és még pár évig marad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!