Létezik még a MÁV Kórház szülészete?
Szia! Én karácsony előtt szültem a MÁV-ban, megfogadtam, többet a közelébe sem megyek. A kórházátalakításoknak köszönhetően 7 korábbi kórházból járnak oda szülni a nők, így iszonyú a tumultus. Rengeteg kismamát láttam a folyosón vajúdni, én szülés után nem kaptam helyet a szülészeten, a terhespatológián helyeztek el egy napra. Ahelyett hogy kipihenhettem volna a szülés fáradalmait (hát a szülésem is megérne egy misét), rohangálhattam az emeletek között, hogy szoptathassam a babámat. De ezt sem engedték, mindig volt valamilyen kifogás, hogy miért nem mehetek be a csecsemőoasztályra. Az első napon csak egyszer szoptathattam, be is sárgult a kisbabám rendesen (utána is, míg a fény alatt volt, állandóan cukrosvízzel tömték, így alig akart szopni). Egyébként irtó sok baba volt kékfény alatt, párosával rakták őket az inkubátorokba. Emellett mindenki ideges, kapkod, nem segít (tisztelet annak az 1-2 kivételnek), volt aki, kifejezettem kiabált velem, mert meg mertem kérdezni, mikor szoptathatnám a kicsit. 5 napig voltunk bent a kórházban, így egy egész regényt írhatnék arról, mi minden történt.
Egyéb: a kaja nem vészes - kórházi!, hajszárítót felesleges vinni, nincs konnektor a fürdőszobában, egyébként a szobák kultúráltak, bár engem személy szerint zavart, hogy a látogatófolyosóról simán beláthat mindenki a szobába (hacsak nincs elhúzva a függöny - de akkor meg sötét van), a szülőszobákkal sincs semmi gond, szépek, tiszták. A fő probléma inkább a dolgozókkal van, bár megjegyzem, nem ők tehetnek arról, ami ma az egészségügyben van. Mindenesetre ha újraválaszhatnék, én biztosan egy kisebb kórház mellett döntenék, ahol nem szülnek ennyien.
Üdv: 6 hetes pici baba anyukája
Szia!
Én fél éve szültem a Mávban. A szülészettel teljesem meg voltam elégedve.Amikor mi mentünk be a párommal szülni, akkor az összes szülőszoba szabad volt(a 7-ből) és a legjobbat kaptam meg.Azt hiszem szerdánként meg lehet nézni a szülőszobákat.
szülés után mi is sokáig lent voltunk a szülőszobán, mert az osztályon nem volt hely.De szerintem erről nem a dolgozók tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!