Ki tudja, hogy hogy áll a Miskolci Semmelweis kórház szülészete? Elkészült már? Mikor fognak vissza költözni? Vagy már ez is megtörtént?
Köszönöm a válaszokat!
Én december 7-re vagyok kiírva. De jó lenne ha odamehetnék szülni! Presze csak akkor ha a baba időben érkezik.
És ha mégsem lenne készen akkor melyiket ajánljátok? A Megyeit vagy a Diósgyőrit?
Első válaszoló vagyok.
Én a megyeit.Én is ott szültem most júliusban.Jók az orvosok is.A szülésznők és csecsemősök is kedvesek.
Elvileg a diósgyőribe kell menni, hiszen ott működik a Semmelweis.
Viszont a költözéskor néhány napig egyik sem lesz, akkor a megyeibe irányítanak.
A diósgyőri elég vacakul néz ki, de a személyzet ugyanaz, mert a Semmelweisesek dolgoznak ott.
A megyei kicsit más felfogású (pl. szigorúbb a látogatás, nem átjáróház a kórterem, stb., én is csak olvastam róla).
Én azt hiszem, hogy Diósgyőrbe megyek majd, ha addigra nem költöznek vissza, mert akkor valószínűleg ismerős lesz az ügyeletes orvos, míg a megyeiben senkit nem ismerek. :)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló: te mikor fogsz szülni? Én december 7-re vagyok kiírva. :)
Nekem teljesen mindegy melyikbe megyek, mert nincs fogadott orvosom és nem is ismerek egyik kórházban sem senkit. Remélem nem fogok csalódni :)
Szia kedves kérdező!
Nekem sincs fogadott orvosom, szülésznőt pedig még nem is láttam, úgyhogy nem fogok kétségbe esni, ha januárra sem költöznek vissza, amikor én szülök :)
A megyei nekem közelebb van, jobb helyen, mint a vasgyári. És egyáltalán nem bánnám, ha a szoba nem lenne nyitva a látogatók előtt, főleg ilyen vírusos időszakban! Nem mellesleg tudom, hogy milyen fontos lenne pihenni az első napokban. A Semmelweisben nem lehet, ha olyan szobatársat fogsz ki, akihez egész nap bejárnak. Állítólag ott szabadon járnak-kelnek a látogatók, míg a megyeiben szigorúbbak ilyen téren.
Tapasztalatom még nincs, ezeket csak olvastam a kórházainkról :)
Köszönöm a válaszokat!!
A kérdésre válaszolva: azért nem ismerek senkit Miskolcon, mert én Tiszaújvárosi vagyok és itt az sztk-s orvoshoz járok. (itt nálunk mindent megcsinálnak, nem kell külön semmiért Miskolcra menni). Viszont szülni már oda kell menni, mert helyileg oda tartozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!