Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyákhoz írom a kérdést: 10...

Anyákhoz írom a kérdést: 10 évesnél fiatalabb fiúgyermeket bevinnél-e a női mosdóba?

Figyelt kérdés
Egy nő egyszer a gyermekét azért vitte be, hogy ott szidja le, és tizenévesen az anyámmal együtt tanúja voltam.

nov. 12. 14:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
igen.
nov. 12. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenért biztos nem vinném be oda. Viszont ha mosdóznia kellene, simán magammal vinném a nőibe. Ott fülkék vannak, tehát nem látna semmi olyat, amit nem kéne, a férfibe viszont miattam nem igazán mehetnénk be. Egyedül semmiképpen sem engedném kicsiként, magyon sok rémtörténetet hallani manapság, illetve egy pici gyereknek lehet még segítség kell, mert mondjuk nem éri fel. Persze ha már nagyobb (8-9 év körüli) és megbízható, és ő is azt mondja megoldja egyedül, akkor nem fogom erőltetni, hogy mindenképpen velem jöjjön be
nov. 12. 14:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudom másképp megoldani, és szüksége van rá, akkor muszáj, hisz inkább ez, mint hogy én menjek vele a férfi mosdóba.

De azért remélem, hogy 8-9 évesen már rá lehet majd bízni az önálló wc-zést, és arra is képes lesz, hogy engem megvárjon kinn egyedül, ha nekem kell bemenni 🙂

(Szidni meg nyilván nem ott fogom, remélem azoknál, akiket láttál is csak egyszeri eset volt, nem bevett szokás...)

nov. 12. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha wcznie kell, igen, leszidni nyilván nem.
nov. 12. 14:52
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

ha pisilnie kell, vagy nekem kell, akkor igen. Zokszó nélkül.

Azért, hogy megszidjam? nem... Azt meg tudom tenni bárhol.

Nem lehet, hogy ott sem egészen ez volt a szitu? tizenéves korodban történt. Nemtudom, most mennyi vagy, de ez ekkora nyomot hagyott benned?

nov. 12. 15:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 9, már egy ideje a ffi wc-ben pisil. Leszidni nem wc-ben szoktam. 😂
nov. 12. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

Biztos nem hagynám szó nélkül ha egy 10 éves fiú lenne a női mosdóban.

10 évesen menjen férfi mosdóba...azt meg amit írtál pláne nem értem

nov. 12. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
6 év alatt igen. Afelett már nem.
nov. 12. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Egy 10 éves fiú nem női mosdóba való.
nov. 12. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:
67%

9 eves, velem jon a noi mosdoba.

Szerencsere olyan orszagban elek ahol nem korlatoltak az emberek, mint nalatok.

nov. 12. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!